Az Arsenal francia védője, Bacary Sagna elismerte, hogy az Arsenal szépen játszik, de néhány csapat ellen szükség van valami másra.

Az Ágyúsok ismét leeresztettek a hétvégén és kikaptak a Stoke City-től 3-1-re. Sagna azt állította, hogy nagyobb küzdőerő kell.

"Úgy gondolom, hogy szépen játszunk, de néha jobban kell küzdenünk, úgy kell hajtanunk, ahogy ők is tették, és gyilkosabb hozzáállás kell. Nem védekeztünk olyan jól, ahogy kellett volna, és a Stoke City magas játékosai ellen nagyon nehéz dolgunk volt."

A vereség a Britannia Stadiumban, és a Chelsea fölött aratott Manchester United győzelem azt jelenti, hogy Arsene Wenger-nek és Sagna-nak még várniuk kell legalább egy évet, hogy nyerjenek valamit, és még meg van az a lehetőség is, hogy a harmadik helyről is lecsúsznak, igaz a Manchester City öt pont hátrányban van még.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (5)

13 éve
Törölt felhasználó
Jó hogy rádöbbentél a lényegre Bacary... :D Pont ő neki kellet volna tegnap a 2. gól előtt megtámadni a labdás játékost, Pennant-et...
13 éve
Törölt felhasználó
mindig elmondják de tenni nem tesznek érte semmit..
13 éve
Törölt felhasználó
hát igen!ebben teljes mértékben igaza van Sagnanak.lehet h nem a legügyesebb,lehet h nem a legjobb szélsővédő,lehet h nem ad be jól(inkább sehogy),de küzd,és ha mindenki úgy küzdene mint pl Wilshere,akkor a pl már rég a zsebbe lenne.a Mu se azért tart ott ahol,mert Scholes,meg Fletcher a középpályások.ezeknél nagyobb favágót nem látott a Föld,és mégis bajnokok!a Munak nincs is igazi irányítója,Rooney irányítgat,és mégis nyerik a bajnokságokat,most a bl döntőben is ott vannak.nem mindig a nagy nevek kellenek,hanem nagy küzdők kellenek,csak így nehéz igazolni,mert senkinek sincs a homlokára írva h én küzdök...mondani meg mindenki tudja...
13 éve
Törölt felhasználó
Sagna nem hiába jártatja a száját, mert ő legalább harcol, nem mellesleg az egyik legkiegyensúlyozottabb teljesítményt nyújtotta a csapatból a teljes szezonban - az sem véletlen, hogy bekerült az Év Csapatába.
A gyilkos ösztön hiányzik, a csapatból Jack-ben van meg a kellő tűz, és elhivatottság, és Van Persie termelésére sem lehet panaszunk, de az összképet nézve mentalitási problémákkal küzd ez a csapat, s egyszerűen nem tudunk ezen túlnőni - szükségünk van egy vezérre, és a tapasztalatra.
13 éve
De már évek óta meg van a diagnózis, meg ha tudjuk mi a baj, akkor mi a szarért nem teszünk érte, kedves Sagna?

Szólj hozzá