Az Arsenal főnöke Arsene Wenger állítólag kész arra, hogy nagy lomtalanítást végezzen el az Emirates stadionban az idei nyáron, miután ez a hatodik év, hogy kupa nélkül marad a csapat. Ezek a játékosok kikerülhetnek a kezdő csapatból is, vagy azok a játéksok közül, akik nem győzték meg az Ágyúsok főnökét.

Wenger meg fogja hallgatni a francia védője, Gael Clichy iránt kínált ajánlatokat, akinek egy év múlva lejár a szerződése. Úgy tűnik, nem sikerült közelebb kerülni ahhoz, hogy meghosszabbítsa szerződését. A 25 éves védő vasárnap a Stoke ellen nem is játszott, helyette Kieran Gibbs lépett pályára, aki helyettesíthetné őt, ha távozik Clichy, bár egyes hírek szerint az Arsenal érdeklődik az Everton balhátvédje Leighton Baines iránt.

Az orosz Andrei Arsavin egy félidőt kapott a Britannia stadionban. Az egykori Zenit játékos is távozhat, ha elfogadható ajánlatot tesznek érte. Nem rég olyan hírek röppentek fel, hogy visszatérhet Oroszországba a 29 éves támadó középpályás.

A védelemből még távozhat Manuel Almunia, a minden poszton bevethető Emmanuel Eboue, és az idei szezonban érkezett Sebastien Squillaci, aki valószínűleg nem tudott alkalmazkodni a Premier League-hez.

A középpályások közül Abou Diaby és Tomas Rosicky is Wenger átadó listájára került, de a csatárok Nicklas Bendtner és Marouane Chamakh nyilvánvalóan még kapnak esélyt a bizonyításra, hogy Wenger ne rakja őket eladó listára. Úgy tűnik az Arsenal számára a nyáron a selejtezés ideje jött el.

Sok forrás úgy nyilatkoztak, hogy Wenger érdeklődik az Everton védője Phil Jagielka, és a fiatal középpályás Jack Rodwell iránt. Az új Arsenal tulajdonos, Stan Kroenke hajlandó finanszírozni a vásárlást és kiegészíteni az eladott játékosok által befolyt pénzösszeget, hogy Wenger-nek megfelelő mennyiségű anyagiak álljanak a rendelkezésére a nyári átigazolási szezonra, ami 60 millió font is lehet.

A francia menedzser ismert arról, hogy nagy nevek vásárlása helyett inkább a tehetségeket veszi figyelembe az igazolások során, de Wenger megerősítette, hogy készen áll megtenni a megfelelő lépéseket ahhoz, hogy címeket nyerjen.


Wenger kijelentette, a közelmúltban sajtótájékoztatón:

 

 "Egy nagyon fiatal csapatunk van, és szeretnénk megerősíteni a keretet, hogy tapasztaltabb legyen, de hogy ez hány játékost jelent, nem tudjuk. Ez attól függ hányan távoznak, nagy keretünk van. "

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (20)

13 éve
Törölt felhasználó
Szerintem akiktől meg kéne válnunk(egyéni vélemény):
Almunia, Bendtner, Arshavin, Squilaci, Rosicky, Denilson, Diaby, Vela és szerintem Djuru se olyan biztos pont a védelemben.
Eboue-t sajnálnám.

hát ennyi :D
13 éve
Törölt felhasználó
Heló mindenkinek. Nekem annyi a hozzáfűznivalóm h egyetértek Tomekkel már ami az igazolásokat illeti. Benzema jó játékos madridba se megy neki rosszul viszonylag csak nem kap valamiért lehetőséget. másik pedig falcao lenne jól bele illene az Arsenalba technikás és nagyon gólérzékeny pont ilyen kéne Van persie mellé vagy akár még Hulk is jöhet mert lehet h kinevettek de szerintem ő lehetne a mi Drogbánk:) erőcsatár és csak a gólszerzés érdekli remek befejező ember. Középpálya az jó kérdés attól függ kik mennek el mondjuk szerintem egy szélsőjátékos mindenféleképpen kell ezért mata vagy hazard jó lenne nagyon mind 2 fiatal és nagyon tehetségesek. Mondjuk fabregas eligazolna akkor legszívesebben egy Pastore vagy egy Pjanic-t látnék mert most ők az első számú sztárfocista jelöltek(de szerintem ez csak álom marad)
akik távozhatnak vagy akiknek kéne azok szerintem a következők: Almunia Szkiláccsi Traoré Diaby (jó ajánlat esetén), Rosicky Denilson Arshavin (jó ajánlat esetén), Eboué (jó ajánlat esetén),Bendtner meg Fabregas sok sok kérdőjellel a végén. Senki nem értsen félre én is szeretem a jattékat meg ő most az első számú sztár az Arsenalba de valjuk meg őszintén nem azért maradt itt mert akart hanem azért mert wenger nem engedte el, de várjuk meg h mit döntenek londoba:) Az meg már tényleg egy másik kérdés h wengernak van e maradása. Az biztos h más kluboknál ilyen nincs h nem nyersz zsinórba 6 éve semmit és nem rúgják ki az edzőt... mindenesetre érdekes nyár elé nézünk:)
GO GUNNERS!!!!!!!!!!!
13 éve
Törölt felhasználó
cahill , kevin p . boateng, , milito

itvan 3 játékos akik győztes tipusu jatekosok

boateng is anynira nem lenne nagy szam de meghal a pályán mindne rohadt labdáért
ilyen emberekr e van szükségünk
13 éve
Törölt felhasználó
Rodwell a Manchester Unitedé nagy valószinüleg,mert már mindenben megegyeztek,csak várják az átigazolási időszakot...már egy hónapja volt hír h megvan a MU első igazolása...persze még bármi lehet belőle:D csak mondtam,h azért ne nagyon éljétek bele magatokat,h milyen jó lenne,stb :D
13 éve
Törölt felhasználó
Valaki említette a múltkor milyen jó lenne védőnek Mexes vagy Taiwo... Mindkét védő az AC Milan-ban folytatja nyártól! 🧀

Szólj hozzá