Az Arsenal védőjének, Bacary Sagna-nak az ügynöke azt mondta, hogy a 28 éves francia jobbhátvéd, nem valószínű, hogy távozik nyáron.

Sagna  2007-ben csatlakozott az Arsenal labdarúgócsapatához, és ez idő alatt 120 mérkőzésen szerepelt, de rengeteg spekuláció látott napvilágot, miszerint távozik a nyáron, vagy a Seria A-ba, vagy a La liga-ba.

Azonban ügynöke, Christophe Mongai, azt nyilatkozt:

"Bacary nagyon, nagyon boldog Londonban, és azt hiszem, nagyon valószínűtlen, hogy elhagyja az Arsenal-t a nyáron. A labdarúgásban semmi sem lehetetlen, de nem valószínű, hogy távozik a csapattól."

Sagna ügynöke még azt is hozzátette:

"Nagyon jól érzi magát, és megtalálta a jó formáját Londonban."

A hírek szerint az AS Roma és a Juventus is érdeklődik a védő aláírásáért.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (4)

13 éve
Igen, az OptaSports, tehát megbízható weboldal publikálta. egyébként nehezebb a kapufát vagy a szögletzászlót eltalálni mint a kapuba lőni al abdát, de legalább gyakorltunk a crossbar challenge-re
13 éve
Törölt felhasználó
Sagna remek játékos és nem lenne jó megoldás ha távozna! A MU ellen nyújtott produkciója zseniális volt, egyszer sem tudtak elmenni az ő oldalán.

TomTiger14! Láttam én is azt a táblázatot és 8 győzelemmel lenne több, ami kissé abszurd. Ráadásul a meccsek teljesen máshogy alakultak volna, ha 1-1 kapufából gól születik. Lehet megnyertünk volna ezeket a meccseket és lehet, hogy buktunk volna így is pontokat, de ezt már nem tudjuk meg!

ui: Ha ez a táblázat nem számolta bele azokat a pontveszteségeket amiket a bírók okoztak, akkor nem 12 ponttal vezetnénk, hanem minimum 24 ponttal, ha már a vicckategóriánál tartunk. :)
13 éve
Törölt felhasználó
Közben egy érdekes hír más weblapon..:)
Ha minden kapufa bemegy,12 ponttal vezetnénk a bajnokságot...
Az Arsenal játékosai eddig 17 alkalommal találták el a kapufát vagy a lécet..
Ez igen durva...12-vel mennénk a Chelsea előtt.:)
Hát igen,ha valaki nekem aztmondja hogy Arsenal,mi jut eszembe?!
Szerencsétlenség,sérülések,trófeahiány
GO GUNENRS!
13 éve
Törölt felhasználó
Neki itt a helye,nem máshol..Védekezés 100%-os,és már a beadásai sem olyan gyatrák..Nem tudom,de szerintem a 2011/2012-es idény lesz az Arsenal éve...
GO GUNNERS :)

Szólj hozzá