Arsenal védője Bacary Sagna bevallotta, hogy "kínos", egy olyan csapatban játszani, amelyik hat éve nem nyert rófeát.

A jobb hátvéd a News of the World-nek adott nyilatkozatában kifejti, hogy ő megérti, ha a kapitány Cesc Fabregas úgy dönt, hogy elhagyja az Ágyúsokat, és csatlakozik Barcelona-hoz a nyári átigazolási időszakban, mint játékos, mert szeretne kupákat nyerni.

A 28 éves játékos azzal folytatta, hogy nem hibáztatja a menedzsert, Arsene Wenger-t, hisz a játékosoknak kell viselnie a felelősséget, hogy hat éve nem nyert semmilyen trófeát a csapat.

A védő kifejtette, hogy szerinte miért nem ért még véget a sikertelenség a kupák terén. Úgy gondolja, hogy a csapat jó, amely megfelelő minőségi játékosakkal van tele, és képesek lennének megnyerni a Premier Leauge-t, de mivel rengeteget hibáztak, elbukták.

A szezonról nyilatkozott Sagna:

„Megértem, ha Cesc Fabregas távozik. Régóta itt van az Arsenal-nál, és trófeákat akar nyerni.  Mint profi játékosok az a célunk, hogy sikeresek legyünk, kupákat nyerjünk és címeket, de mi nem nyertünk semmit hat éve.

Kínos, egy olyan csapat tagjának lenni, ami hat éve nem nyert trófeát. Nem sikerült még. Ez nem a menedzser hibája, hanem a játékosoké. Néhányan azt mondják, Arsene Wenger nem végzi jól a munkáját, de nem ő játszik, hanem mi.

Tudjuk, hogy nem vagyunk rossz csapat. Megvan a minőségünk, ahhoz, hogy elsők legyünk, de vesztettünk. Ez a játékosok hibája - hibáztunk.”

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (16)

13 éve
Törölt felhasználó
én meg tomekkel ;)
13 éve
Törölt felhasználó
Kínos egy Arsenal-ban futballozni??? 🐛 Akkor fogja meg Fabregas kezét és menjen a Barcába cserének, majd zsebhokiznak a padon! Mikor Wenger idehozta azt se tudták ki az a Fabregas vagy éppen Sagna... Bacary inkább a szövegelés helyett edzésen gyakorolhatná a beadásokat!
13 éve
Törölt felhasználó
eriCesc veled vagyok!
13 éve
Törölt felhasználó
A csapatnak olyan játékosok kellenek akik szívüket kiteszik az arsenálért. Sagna sem ilyen, és Faregas sem (már). A vicc az egészben, hogy a játékosoknak kell megnyerniük a kupákat, ha nem sikerül akkor azt jelenti hogy rosszul csinálnak valamit. Remélem jövőre összejön a Nasri Song Wilshere Ramsey Arshavin középpálya, talán az ütős lesz.
13 éve
Törölt felhasználó
Nyáron vagy átszervezzük a csapatot vagy ha marad Fabregas akk csak elég selejtezni.Én már nem tudom mit higgyek,de ha eladjuk akk menjen június 1.-én ellenben maradjon.Ha marad akk sztem csak 2 játékost kell vennünk.1 védőt és 1 csatárt.Kölcsönből jön vissza a japán srác asszem szélsőt tud játszani na meg Lansbury is és vkp-nak Frimpong is itt lesz. Selejtezni meg mindenki tudja kiket kell.

Szólj hozzá