Az Arsenal Legendája Nigel Winterburn úgy véli, hogy megérett az idő arra, hogy Cesc Fabregas elhagyja a klubbot. Ezt a kijelentését azzal indokolta, hogy az Arsenal túl támadó beállítású, és Fabregas helyett egy védekező beállítású játékos kéne a középpályára, hogy ott egyensúly legyen.

Jack Wilshere igen rövid idő alatt lett vezéregyénisége a csapatnak, de amikor a pályán van Cesc, Theo és Samir is, akkor valahogy nem tudja a saját formáját hozni. Túl sok a támadó játékos a középpályán.
Az Arsenalnak fantasztikus játékosok alkotják a középpályát, technikásak, de védekezni nem tudnak.
Arsene Wengernek nem kell változtatni sok mindent, egyedül Fabregast kell eladnia, és hozni egy védekező középpályást.
Mindenki tudja, hogy Fabregasnak a szíve már nem ide húz, és nem nyújtja a maximumot.
Senkise vallja be, de ha az Arsenal kap egy megfelelő ajánlatot, úgyse mondanak nemet.
Fabregas egy világklasszis játékos, de sohase lesz a klub legjobb játékosa.
Nézzük meg a Manchester United-et. Eladták Cristiano Ronaldot aki 50 gól fölött lőtt a szezonban, de mégis ott folytatják, mint vele. Egyensúlyba tartják a középpályát.
Szerintem nem kell nagy változtatás a csapatba.
A csapat nagyon közel van ahhoz, hogy a legjobb legyen.
Igaz a védelem sok kritikát kap, de Thomas nemsokára visszatér, és vele jobb lesz a védelem.
Az Arsenalnak mindent meg kell tennie, hogy eladja Fabregast, és az árából egy védekező középpályás játékost vegyen.

- Winterburn

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (28)

13 éve
Törölt felhasználó
Sajnos egyet kell értenem Nigellel. Bár szeretem Fabregast, de ő már nem az aki volt.
13 éve
Törölt felhasználó
ha fabregas megy akkor mindenképpen be kell vonni az üzletbe affelay-t és és venni még egy m'vila cahill cesc árátóé függetlenül is venni kell.
a maradék pénzből amit cescért kapunk meg oda kell nyujtani az internel militoert.

és akkor (lehmann)szcsenyi-(eboue)sagna (kosi)cahill (DJ)vermalen (gibbs)clichy walcott(affelay) wilshere(ramsey) song(m'vila) -nasri(arshavin) (chamackh) milito van persie (bendtner)

lehmannt inakbb tartsuk itt mint almuniat , fabiasnki meg tudjuk h 2. szamu kapusnak milyen volt. még ehhez hozá jön aki szerintem nagy erősités lesz ryo, ls bartley , valamint lasnsbury ls fringpong .

13 éve
Törölt felhasználó
Thorton!

haha,hány ilyen meccset tudsz még megemlíteni?
13 éve
Törölt felhasználó
Emberek, statisztika ide vagy oda, játszott a manu ellen Cesc? nem... kijátszott helyette ? Ramsey, nyertünk? igen. erről ennyit.
13 éve
Törölt felhasználó
90 százalékban egyetértek szvsz,de ki képes olyan labdákat adni ,mint cesc ? Inkább a tavalyi szezonra gondolok. Talán úgy lehetne egyensúlyozni ,ha több egyéni ,direktebb megmozdulások lenének a 16 belül,mint mondjuk Nasri. Sajnos a csapatársak nem tudtak még felnőni Fabregas szintjéhez(kicsit olyan Ez mint Henry esete az késŐbbi éveikben,mikor fiatalabb játékosokat építettet a legendához AW) ,legalábbis nekem ez jött le, 2s nálam ez a Fabregas ügy. Nem tudom hogy jó ötlet lenne eladni öt. A másik dolog hogy AW nem fogja feladni az elveit,neki a támadó foci a no1. Nem tudom hogy Arsenal játékába találna olyan klasszis játékost Wenger amibe beleillene az összképbe,inkább a fiatalokban jobban bízik a mester .Talán erre Arsha a legjobb példa -gondolom én

Szólj hozzá