Nigel Winterburn szerint az Arsenal jövőre képes lesz megszerezni a Premier League trófeát a következő szezonban. Arséne Wenger oldalán az elmúlt két hónap alatt fordult a kocka az Emirates Stadionban. Sorra jöttek a győzelmek, így immáron a Top4-ben Wenger alakulata.


Az Arsenal legendája Winterburn szerint jövőre magasabbra tesszük a mércét és már a bajnokságért fogunk küzdeni.


Egy jó, tehetséges alapunk van. Egy-két új arc érkezésével azt hiszem a következő szezonban még erősebbek leszünk.


A következő szezontól azt várom, hogy a bajnoki címért küzdjünk. Ebben a helyzetben nem szabad feladni, mindent bele kell adni. Reméljük ez inkább előbb fog eljönni mint utóbb.

- A legenda sokat tett le az asztalra. Winterburn aki 13 évig szolgálta a csapatot optimistán tekint a jövőre.


Nem vagyunk messze a sikerektől. Ez a szakadék a siker és a kudarc között már nagyon közel van. Továbbra is folytatni kell az elkezdett munkát, jövőre pedig újból nekiindulni. Remélhetőleg olyan helyzetben leszünk, hogy versenybe szálljunk a Premier League címért. Ez az amit mindenki akar.

- zárta nyilatkozata első részét a legenda. A nyilatkozata második felében a önbizalomról beszélt. Nigel szerint a bizalom miatt van ilyen jó formában a csapat. Ez egy különbséget tesz az Arsenal és a többi csapat mögött. Hiszen az Arsenal jelenleg a harmadik helyen áll 3 pontos előnnyel a Tottenham előtt. Winterburn aki 3 bajnoki címet 2 FA kupát, 1 Ligakupát és 1 KEK-et nyert 13 éves karrierje alatt, jó benyomást tett a szurkolókra.


A önbizalom nagy szerepet játszik egy jó sorozatban. Ha bíznak magukban, ha úgy mennek ki, hogy ezt nem fogják elveszíteni akkor jó a hozzáállásuk. Lehet, hogy nem megy egy csapatnak annyira, de a bizalom visszafog térni beléjük.


A szurkolóknak ezt néha nehéz megérteni. Ők nem tudják, hogy mekkora szerepet játszanak egy játékos önbizalmát illetően. Ez ad egy bizonyos mentális erőt, amit a csapat remekül megmutatott az elmúlt időszakban.


Miután gyenge játékot mutattunk a Milan ellen, meg kellett keresni a probléma okát. Mélyre kellett beásni, és kaptunk is néhány igen komoly kritikát. De a közelmúltban elért jó eredmények révén megmutattuk, hogy a vágy bennünk van, hogy újra a legjobb négy között legyünk.


A szezon korábbi részében néhány szurkoló dühös volt a csapatra. Szerették volna, ha nyer a csapat és harcoljanak a trófeákért. De mint korábban mondtam, jelenleg jó formában vagyunk. A szezon végéig így kell teljesítenünk, hogy biztosítsuk a Bajnokok Ligája indulást. A következő szezonban pedig szembeszálljunk a bajnoki címért.

- zárta

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

12 éve
Törölt felhasználó
Fecc04! Nagyon jó ezt olvasni!! Arsenal The best!!! ;)
12 éve
Törölt felhasználó
off: 5 Ágyús a Premier League EA forduló csapatában:

Szczesny, Vermaelen, Gibbs, Arteta, Walcott (mondjuk Szczesny-nek nem volt túl sok dolga a Villa ellen, de azért örülök neki :D)

http://www.premierleague.com/en-gb/players/ea-sports-ppi-team-of-the-week.html
12 éve
Törölt felhasználó
Most lehet hallucinálok de mint ha Sunderland-Everton meccsen a szurkolók Mr. Cunt dalát énekelnék :D
12 éve
Törölt felhasználó
Nézzétek a jó oldalát. Normális kommentátor lesz, normális stream, itt meglesz a hangulat kell más? Eddig is így néztük a meccseket ezután se lesz rosszabb ;)
12 éve
Törölt felhasználó
Premier League szánalmas már. Mér nem lehet megoldani hogy 2 óránként meccs 2-4-6 és egy időben csak 1 nagy csapat meccse menjen????

Szólj hozzá