Nigel Winterburn a talkSPORTnak elmondta, hogy számos kérdés merülhet fel, ha idén sem nyer semmit az Arsenal, valamint hozzátette, hogy a szezon hátralévő része egy igen komoly tesztje lesz a játékosok jellemének.

Az Arsenal elszalasztotta a lehetőséget, hogy hat év után ismét trófeát nyerjen, mivel Obafemi Martins utolsó perces góljával kikapott a Birminghamtől a Ligakupa döntőjében.

A nyomás továbbra is ott van a csapaton, miközben még további három sorozatban vannak harcban a győzelemért.

Ha az Arsenal nyer valamit a szezonban, akkor a Ligakupa döntő elvesztése nem lesz akkora katasztrófa

- mondta az egykori hátvéd.

Nem tudjuk, hogy elég erős jellemek-e ahhoz, hogy innét felálljanak. Ennek is tesztje lesz a szezon hátralévő része. Egyénileg nagyon jó képességeik vannak és csapatban is nagyszerűek, azonban néha mentálisan kell erősnek lenned.
Rossz lenne, ha azt kellene mondani, hogy ez nincs meg bennük. Most még jobban reflektorfényben vannak és sok kérdés felmerül még a szezon hátralévő részében. Engedjék meg, hogy ítéletet csak az idény végén mondjak.
De sok kérdés lesz majd, ha nem nyernek semmit idén. Még mindig jó pozícióban vannak most, de tovább kell menniük és nyerni kell valamit.


Winterburn szerint a csapat tagjai a vereséget arra fogják használni, hogy motiválják magukat és trófeákat gyűjtsenek.

Sok fontos meccsük következik, és nem szabad, hogy kételkedjenek magukban.
Amit játékosként tenned kellene, az az, hogy érezd a csalódást, ezt őrizd meg és a szezon hátralévő részében emlékezz, hogy milyen rossz is ez.
Ezt a csalódást pozitívan is használhatják. Még három trófeát nyerhetnek és nem akarnak csalódni újra.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (11)

13 éve
Törölt felhasználó
ericsson! Hidd el nekem,ha mindez megtörténne( BL,PL,FA,stb győzelem) , akkor csak legyintenél a tegnap történtekre,max. még annyit megjegyeznél,hogy nem lett volna rossz,de földhöz nem vágnád magad. Nem ismerlek,viszont a szurkolói mentalitást igen.
13 éve
Törölt felhasználó
nehéz lesz nekik,de meg fogják csinálni!(nagyon remélem ,hogy nem "vesztunk" el egy ilyen jo kapust mint Szczesny,és egy ilyen ígéretes védőt mint Koszi
13 éve
Törölt felhasználó
Tomco ! figyeld meg hogy kezdeni fog Szczesny és Koszi is,és jol fognak játszani,és onnantól ujra felfelé ivel a karrierjuk..
13 éve
Törölt felhasználó
Tomco! A csapat lehet, hogy kevésbé fog összezuhanni, mint azt mindenki várja (én nem). A MU-s haverodnak pedig én üzenem, hogy mi már csak arra várunk, hogy mikor pukkan ki a Manchester United.

Ha szerdán nem lesz kezdő Szczesny és a Koscielny, az nem azért lesz, mert összeomlottak, és képtelenek pályára lépni, hanem azért, mert a Leyton ellen játszunk, és hétvégén is lesz meccs, a Sunderland ellen. Ettől függetlenül szerintem van esély a szereplésükre, mert Wenger a továbbjutásra hajt, pihenők pedig így is lesznek (pl. Van Persie tuti), de a két jó madárnak ott kellene lenni a szerdai meccsen. Sokat jelentene nekik (is) egy esetleges győzelem.
13 éve
Törölt felhasználó
Tomco! Én Wenger helyében azért is Koszit tenném be! A Leyton nem veszélyes a kapunkra és azért is betenném Koszit, hogy mégis hogy viseli a vereséget.

Szólj hozzá