A korábbi Arsenal csatár, John Hartson úgy véli, az Ágyúsoknak szükségük van egy olyan csatára, aki legalább 25 gólt képes lőni egy szezonban.

A Weekend Sport Breakfast-nek adott nyilatkozatában a 36 éves ex-játékos úgy véli, hogy az Ágyúsok túl sok ostoba hibát vétettek, amelyek lehetővé tették, hogy a Manchester United és a Chelsea ismét kedvezőbb helyet foglal el az angol Premier League táblán.

A tegnapi 2-1 vereség a Bolton ellen, azt eredményezte, hogy az Arsenal már kilenc ponttal van lemaradva az éllovas Manchester United mögött.


Mire van szüksége az Ágyúsoknak? Hartson szerint égető szükségük van egy olyan csatárra, aki legalább 25 gólt lő. Ebben a szezonban az angol Premier League-ben, Nicklas Bendtner csak két gólt szerzett, míg Marouane Chamakh hét gólig jutott.

Az Ágyúsokról nyilatkozott Hartson:

 

"Már hullajtottak fontos pontokat ebben a szezonban, a vesztes meccs a Newcastle otthonában, és négy pontot a múlt héten – fel kéne tüzelni magukat az öltözőben.

Az Arsenal-nak kéne a bajnokság élén állnia. Folyton azt mondják az emberek, hogy a Manchester United nem játszik jól, nincsenek a legjobb formájukban, és ha ez a helyzet, akkor az Arsenal-nak kéne elől lenniük, de nem így van, mert rengeteg ostoba hibát vétettek a szezonban.

Ez nagyon bosszantó, mindenki megkérdőjelezi Wenger gondolkodását, hogy miért nem nyernek kupát, és miért vesztenek ennyi pontot.

Az Arsenal hozzám nagyon, nagyon közel áll. Szükségük van egy top csatárra - valakire, aki a 16-oson belűl marad, és 25 gólt lő szezononként.

Csodálatos játékosok alkotják a csapatot, de Chamakh és Bendtner nekem nem elég jók, hogy hétről hétre játsszanak az Arsenal-ban.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (12)

13 éve
Törölt felhasználó
RvP mellé kell valaki,mert úgyis tud játszani..lásd holland-magyar,magyar-holland :D
13 éve
Törölt felhasználó
A véleményem az h Sámák és Bendő egyáltalán nem egy Arsenalba hanem inkább vlmi középcsapatba vagy gyengébb ligába valók!!!!!RvP meg az egyetlen normális befejező csatárunk és ez a kettő képtelen mellé érni!!Magam részéről egy Hulk-t vagy Benzemát szívesen látnék a csapatba!!!
13 éve
Törölt felhasználó
Van Persie mellé valóban kellene egy ilyen ember. A holland is óriási formában van, az eddigi 22(7) meccsén 19-szer talált be, ilyen egy igazi csatár. Robin mellé egy hasonló beállítottságú, gólerős támadó, ezzel együtt változna a felállás is, amire szintén nagy szükség lenne.
13 éve
Törölt felhasználó
Az utolsó mondatban ott van minden!
13 éve
Törölt felhasználó
"Csodálatos játékosok alkotják a csapatot, de Chamakh és Bendtner nekem nem elég jók, hogy hétről hétre játsszanak az Arsenal-ban."
a baj ott van hogy NEM jatszanak ev elejen mindenki elegedett volt Samakkal amikor minden heten jatszott tavaly tavasszal Bendtner is lote a golokat

van 4 csatarunk
Rvp - gyors,technikas jo felallt vedelem ellen de kontra jatekra is (leguniverzalisabb csatarunk)
Walcott - nagyon gyors , a helyzetkihasznalas sokat javult iden kontra jatekra tokeletes , felallt vedelem ellen nem a legjobb alternativa
Samak,Bendtner - magasak , rettento jo a fej jatekuk es felallt vedelem ellen aranyat er a 16son belul elvegzet munkajuk - > nekik szukseguk van egy jo kozeppalyara is akik megfelelo menyisegu labdat kuldenek a 16sba illetve ha a szelso vedoink tudnanak beadni akkor szinten rengeteg golt szerezhetnenk ill. a pontrugasoknal hasznosak (vedekezesben is)

szerintem csatarra nincs szuksegunk csak nem kene mindig a 4-2-3-1 hez ragaszkodni hanem neha mas utat valasztani

Szólj hozzá