Júliusban hererákkal diagnosztizálták a 34 éves Hartsont, akinek az agyára és a tüdeire is kiterjedt a betegsége. Vészhelyzeti műtétet alkalmaztak rajta, s az orvosok szerint 50:50 volt, hogy túléli-e a sebészeti beavatkozást.

Péntek reggel az egykori Arsenal-játékos ügyvédje, Mark Brodie megkönnyebbülésre okot adó hírt jelentett be, miszerint sikerült kipusztítani a rákot Hartson szervezetéből, aki egyébként 1995 és 1997 között állt az Ágyúsok kötelékeiben.

Az észak-londoniak francia menedzsere a Stoke City elleni találkozót megelőző sajtótájékoztatón örömmel beszélt Hartsonról.

Nagyob boldog lettem, amikor elolvastam a róla szóló közleményt. Szinte sokkoló volt, amikor diagnosztizálták nála a rákot.

John az Arsenal-játékosa volt, amikor az Ágyúsokhoz kerültem. Szívből örülök a jó hírnek, s kívánok neki minden jót!

Hartson, aki több mint 50 válogatottbeli fellépéssel büszkélkedhet, 53 bajnokin lépett pályára az Arsenal színeiben, s 14 gólt lőtt ezeken a meccseken.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (9)

14 éve
Törölt felhasználó
bizony, ez jó hír, már nyár óta el is felejtettem, h nagy rákos, 9örülök, h nem a halála emlékeztetett erre!!
14 éve
Törölt felhasználó
Ez jó hír.Éljen még sokáig.
14 éve
Törölt felhasználó
Almunia
Sagna-Gallas-Vermaelen-Traoré
Fabregas-Denilson-Rosicky
Arshavin-Eduardo-Nasri

Talán ez lenne a legjobb, bár elnézve, az utóbbi meccseken Eduardo,Arshavin,Traoré,Rosicky teljesítményét, nem tudom, mi lenne a legjobb kezdő! Nasriban bízom nagyon, ő talán tud most színt vinni a játékba, meg bízom abban is, hogy Fabregas jól fog játszani, mert ha ő jól játszik, az egész csapat jól fog!
14 éve
Törölt felhasználó
most legyen S. Burce csapat ?
14 éve
Törölt felhasználó
ericsson a Fülöp csapat helyett mért nem használod a Sunderlandot, mindig azt írod, hogy a Fülöp csapat. :D

Szólj hozzá