Az Arsenal teljes személyzete megdöbbenve fogadta a lesújtó híreket,  miszerint a csapat egykori középcsatárát, John Hartsont, mind agy-, mind hererákkal diagnosztizálták.

John '95 januárjában, még tinédzser korában érkezett a Luton Town csapatából az Ágyúsokhoz, ahol két idény alatt 62 mérkőzésen 16 gólt szerzett Bruce Rioch és Arséne Wenger csapatában.

John '97 februárjában hagyta el a klubot a West Ham United kedvéért, majd 2008-as visszavonulása előtt a Wimbledon, a Coventry City, a Celtic, a West Bromwich Albion és a Norwich City csapatában folytatta remek pályafutását. Nem csak klubszinten bizonyította tehetségét, hiszen John állandó tagja volt a wales-i válogatottnak is, neve mellett 52 válogatottság, és 15 válogatott-beli gól szerepel.

Az Arsenal FC megragadja ezt a lehetőséget, hogy ily módon kívánja John-nak, családjának és barátainak a legjobbakat az elkövetkező nehéz időkre. Lélekben melletted állunk!

(az Arsenal.com hivatalos nyilatkozata)

 

Az Arsenalfan.hu nevében én is a legjobbakat kívánom!

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (6)

15 éve
Törölt felhasználó
ezt már hallotam:(Kitartást!!
15 éve
Törölt felhasználó
kérdés, hogy jóindulatú vagy valóban rákos daganat volt-e.
meg ha időben diagnosztizálják, akkor van esély, ha van áttétképződés, akkor sajnos fél év - 1 év a túlélés esélye... :(
15 éve
Törölt felhasználó
Ha jól tudom Robben is volt rákos(asszem here). Sőt Pato is 12 évesen a karjaba volt egy tumor.
15 éve
Törölt felhasználó
A nyilatkozatban nem említik, de a játékos '75-ös születésű...
Magyarul 34 éves... Elképesztő... :(
15 éve
Törölt felhasználó
izs :S

Szólj hozzá