Arsene Wenger elmondta, hogy ő maga is ugyanolyan türelmetlen a trófeákkal kapcsolatban, mint a szurkolók.

Az Arsenal utolsó trófeáját Patrick Vieira emelhette fel 6 évvel ezelőtt, a Millennium stadionban. Azóta Wenger több lehetőséget is elhalasztott, hogy kupát nyerhessen. Sajnos úgy tűnik a sikerre még várnia kell a francia edzőnek.

Az Arsenal az előző években nagy átalakításokon esett át, de ennek ellenére nem vesztettek a versenyképességükből. A menedzser azt is elárulta, hogy ő is ugyanolyan csalódott lesz, mint a szurkolók, ha az Arsenal nem nyeri meg a bajnokságot.

Szerintem jól teljesítettünk, de a szurkolók természetesen türelmetlenné váltak.

- mondta a menedzser

Meg tudom őket érteni, hisz én is ugyanolyan türelmetlen vagyok. Ezért vagyok sokszor nyugtalan.
A célunk az új stadion megépítése volt úgy, hogy közben a csúcson maradjunk. Tudtuk, hogy ez a 4-5 év nehéz periódus lesz számunkra. Olyan döntést kellett hoznunk, amivel a csúcson tudunk maradni, de kevesebb pénzzel.
Úgy gondolom, hogy mostanában eléggé szerencsétlenek voltunk a sok sérült miatt. Fabregas és van Persie például sok mérkőzést hagyott ki. Van Persie 15 meccset játszott és ebből 14 alkalommal sikerült betalálnia. Ez azt jelenti, hogy a többi 18 mérkőzést kihagyta, ami eléggé nagy különbség.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (214)

13 éve
Törölt felhasználó
Pf... Ez a nyilatkozat is nevetséges...-.-
13 éve
Törölt felhasználó
Arsenalfan80!! Lehet nem igazoltunk amikor lehetett volna ,lehet nem nyitottuk ki a pénztárcát,de most nem tehet Arról Wenger ,hogy Nasri nem tud belőni 2 100%-os ziccert sem!!Nem Wenger tehet róla ,hogy a legerősebb keretünk 7 meccs alatt csak 6 döntetlenre képes.Ez a játékosok sara ,elsősorban!!Wengertől több biztatás kellene!!
13 éve
Törölt felhasználó
Wengerkém nem ilyen senki squalliciket kell igazolni, hanem KEMÉNYTÖKŰ, ANGOL, DRÁGA JÁTÉKOSOKAT! ottvolt a lehetőség Cahill megvásárlásra.. vagy akár Carolléra..milenne ha csak Wilsherekből állna a csapat? oda vissza verénk a barcát 10-0 ra? elegem van abból hogy wenger csak beesik a kispadba és ott növeszti a seggét..mint a retkes kurvák a szobasarokban..Ha nem birja AW felfogni hogy azt amit az 1. mondatban irtam akkor barátom nyáron pakolhatsz és eltakarodz innen úgy hogy hirt se halljunk rólad.. 96 óta itt vagy. azóta nem nyertünk se BL-t, se uefa kupát, európa kupát, még ligakupát sem, csak premier liget megy FA-kupát.ha az a csapat sem volt képes BL-t nyerni akkor nem hiszem hogy a játékosokkal vagy nagy gond.Lehet mondani hogy 1 csapat sem 100% os, de ez 0% !! szégyen és gyalázat. nem is érdemeljük meg hogy PL-t nyerjünk, a MU viszont igen.. de akár a chelsea is! mu az ellentétünk: ő nem előnyről buk pontokat, hanem nem 1 olyan esetet tudnék mondani, amikor nem 1 gólos hátrányról egyenlitett vagy akár forditott is. nem tudom hogy kb mennyi az, ami az everton ellen történt..(1-3 ról 3 perc alatt 3-3). chelsea sokáig rossz formában volt, de legalább küzdöttek a pontokért, nem úgy mint mi. Kimegyünk a pályára fasztverni, azt nézzük hogy szitává lövik a kapunkat. EZ NEM FOCI! a MU-t szinte már kötelesség lesz megverni! szóljon a Go Gunners vagy az Ollé az Emiratesben!!
én továbbra is hiszek a csapatban, szurkolok nekik, de ez egyre nehezebb lesz ..
13 éve
Törölt felhasználó
Arsene Wenger, a Boltonban 2–1-es vereséget szenvedő Arsenal menedzsere a bajnoki címről gyakorlatilag már lemondott, de hiszi, hogy csapata képes lesz trófeák megszerzésére.

„Nehéz megemészteni azt, ahogy kikaptunk. Mindent beleadtunk, esélyünk is volt nyerni, és a végén pont abból kaptunk gólt, amitől féltünk – egy szögletből. Ez az elmúlt hét mindent elmondott a szezonunkról, minőségi játékot nyújtottunk, de nem értünk el vele sokat. Az esélyeink a bajnoki címre minimálisak, ez egyértelmű" – mondta a találkozó után.


Wenger az őt érintő kritikákról is szólt:

„Ha bebizonyítják, hogy az alapelveim rosszak, akkor kész vagyok változtatni. De egy utolsó percben, szöglet után kapott gól nem elég arra, hogy meggyőzzön erről. Biztos vagyok benne, hogy ez a csapat trófeákat tud szerezni, ezt majd meglátják. A játékosok egész szezonban kiválóak voltak, ha valakit okolni lehet, az én vagyok."


No comment. Ö is elismerte, hogy ő a hibás.
Na meg aztán ha nem kapunk gólt a végén, akkor is csak döntetlen lett volna, nem győzelem. Amúgy meg ez hol volt minőségi játék? Úristen, még vak is!
13 éve
Törölt felhasználó
elmondom h mi kell ebbe a csapatba h bajnok legyen... egy Gary Cahill v egy egeszseges Verma. Egy JO formaba levo ramsey + nasri + wilshere harmas fabregasszal. mondjatok akarmit, fikazzatok, o a legjobb jatekosunk. benne latam csak az akarast.nameg RvPben. meg egy KLASSZIS es ez a legfontosabb KLASSZIS tamado. chamakh nem az . egy drogba v rooney fele csatar. aki mindig talal egy golt. hernandezt nekunk kellett vna megvenni , de nem vehetunk meg minden tehetseget mi sem. de vannak hasonlo jatekosok. nem is kell messzire menni . itt a PLben. odemwingie ugyan az a fele jatekos. a WBA-ba lovi sorra a golokat. itt jobb lehetne. minden meccsen talal egy golt. o meg RvP lehetne a mi Rooney-Hernandezunk. ha o nem, akk bent. olvastam h csak egy bar gollal lott kevesebb golt mind shrek. o is olyan , aki mindig talal egy golt. nekunk is ez kell. ennyi kell a csapatba....

Szólj hozzá