Stan Kroenke úgy néz ki, az összes részvényt fel fogja vásárolni, hogy teljes irányítása alá vegye az Arsenalt, már 62.89%-nál tart.

 A francia szakvezető viszont úgy gondolja, folytatja munkáját úgy, ahogy eddig is tette. A játékosok figyelmét a PL-trófeára irányítja majd.

 

A pályán ugyanarra fogunk törekedni, úgy játszani, ahogy mi szeretünk, és megtartani az összes játékosunkat

- tette hozzá Wenger.

 

 

A keretünk átlagéletkora körülbelül 23 év, jó pozíciót foglalunk el a bajnokságban, van egy filozófiánk, amire lehet alapozni és ezeket a dolgokat akarjuk fejleszteni, és egyre jobban játszani.

 

 Ahogy a klub ehhez az átmeneti időszakhoz ért, Wenger hozzátette, hogy maga az egyesület ugyanúgy fog futni, ahogy eddig, azzal fognak dolgozni, amijük van, és ezt próbálják fejleszteni tovább és tovább.

 Amikor arról kérdezték, hogy mi fog változni a pályán kívüli események által, így válaszolt a francia:

Napi szinten semmi, úgy fog futni a klub, ahogy eddig, a meglévő 'nyersanyaggal' fogunk dolgozni, és tovább fejleszteni ezt, és persze fejleszteni fogjuk a csapatot.

 

 A vasárnapi Liverpool elleni meccsel kapcsolatban Wenger úgy gondolja, nincs helye hibának itt, a szezon vége felé közeledve:

 

Nem úgy kezeljük a meccset, mint egy mentális dolgot, úgy gondoljuk ez egy lehetőség, amivel élni akarunk. Meccsenként kell haladnunk a cél felé, szóval erre a meccsre is pozitívan fogunk gondolni és készülni.

 

 Wenger hozzátette:

A Liverpoolnak jó támadósora van Carrollal és Suarezzel, mi is támadó focit játszunk, szóval érdekes meccs lesz.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (1)

13 éve
Törölt felhasználó
Hát Suderland ,Blackburn ,Wba elleni pontvesztések nagyon nem kellettek volna! Ez -6 pont( ami tekintve a következő 4 találkozót ) nem igazán tett jót nekünk.Persze ha Arshavin gólját nem érvénytelenítik.Hát igen ha....

Szólj hozzá