Wenger megerősítette, hogy a lengyel kapus, Szczesny fog kezdeni a Liverpool elleni mérkőzésen.

"Wojciech Szczesny visszatér a kapuba, a hétvégi Liverpool elleni mérkőzésen" – nyilatkozta Wenger

 

Szczesny a Barcelona elleni Bajnokok Ligája visszavágón szenvedett 1 „kisebb” ujjsérülést.

A Lengyel kapusnak az orvosok először, május 1-jét saccolták mint lehetséges visszatérési dátumot, ám a fiatal kapus lelkesedése és kemény munkája meghozta a gyümölcsét, így már április hónap közepén visszatérhet.

A legutóbbi bajnokin Jens Lehmann állt a kapuban.

"Jens segíteni akart a csapatnak, és ezt meg is tette. Tudja a dolgát és ennek nagyon örülök. Nem gondoltuk volna, hogy Szczesny ilyen hamar vissza fog térni, de nagyon örülünk neki." - zárta mondandóját Wenger

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (6)

13 éve
Szcesnyi nagyonjó kapus de azért egy kapus még jól jönne....én Akinfejev-nek örülnék a legjobban és akk Arshavin maradna mert mindig honvágya van...de akk lenne egy orosz csapattársa és akk sztem jól ellenne...meg Akinfejev azért egy szinttel feljebb van mint Szcesnyi...de Szcesnyiből lehet az évtized kapusa....mert nagyon tehetséges... :)
13 éve
Törölt felhasználó
GO GUNNERS!!!!!!!! ;)
13 éve
Törölt felhasználó
De még mennyire, hogy segített Lehmann, konkrétan életben hagyta csekély bajnoki álmainkat.
13 éve
Törölt felhasználó
Nem kötekedni akarok, de a MU nem a bajnokságban játszik a Cityvel, hanem elődöntőt az FA kupában. A többi helyesírási hibát meg javítani kéne ;)

A cikkhez annyit, hogy ezzel meg is cáfolta azokat a híreket, hogy kapus jön, hiszen jobban bízok a lengyelben mint a spanyolban és a németben!
13 éve
Törölt felhasználó
Nagyon örülök,hogy visszatér Szczesny,remélem jól fog teljesíteni a L'Pool ellen! Igaz, Wenger még azt hozzátette,hogy lesz néhány tesztje,de borítékolható az ő szereplése. További jó hír,ami szintén meglett erősítve,hogy mind Song,mind pedig Djourou elérhető lesz a csapat számára.Sagna,Rosciky és Ramsey még kérdéses,de már ők is edzhettek szóval nem hosszútávú a sérülésük.Almunia is edzhetett,de Wenger még elővigyázatos a Spanyollal kapcsolatban.

Szólj hozzá