Ahogy átléptünk a tavaszba, elkezdtek nyílni a virágok, örülnek a tanulók, mert mindjárt szünet, kezd meleg lenni, de ami ennél is fontosabb, hogy hamarosan itt az átigazolási időszak, és vele együtt jönnek a pletykák is.

Ahogy minden csapathoz, úgy az Arsenalhoz is kapcsolnak neveket, mint ahogy Gary Cahill-t, a Bolton védőjét is.

A hírek arról szóltak, hogy a játékos kivásárlási ára nagyjából 18 millió font lehet, amit viszont lehetne csökkenteni, a játékos szerződése miatt, hisz most lesz az utolsó esély, hogy pénzt kapjanak érte.

Ennek megfelelően mindenki örült az Arsenal háza táján, hisz ha Wengernek sikerült volna úgy 13-15 millió fontra alkudni, avval mindenki jól járna.

Igen ám, csak a mai napon a Manchester City kijelentette, hogy pont Gary Cahill az a játékos, aki hiányzik a csapatukból, és bármit megtesznek, hogy megszerezzék a játékost.

A City egy 25 millió fontos összegre gondolt, amit valljunk be, az Arsenal nem fog lekörözni.

Ha a hírek igazak, az ágyúsok hamar új védő után nézhetnek, hisz Wenger nem fog versenybe szállni a Manchester City 25 millió fontos ajánlatával.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (12)

13 éve
Törölt felhasználó
Menjen oda nyugodtan! Nem ő az egyetlen védő a világon, lehet vásárolni máshonnan. Majd megtudja hogyan lehet a kispadon kűzdeni a 4. helyért! :D
13 éve
Törölt felhasználó
Kolo-t visszalehetne halászni, kiványcsi lennék rá, hogy játszik, mióta a Citynél van nem sokat hallottam róla :D. és ha a City tényleg beszáll esélye sincs annak, hogy ide jöjjön, ha csak nem Arsenal rajongó.
13 éve
Törölt felhasználó
Ha van pénzük miért ne???? Legalább nem ellenük fog játszani. Manapság ez a foci. Hányan is baszták el így a karrierjüket? Owen, Shevchenko, Ballack és még sorolhatnánk az értelmetlen igazolásokat.
13 éve
Törölt felhasználó
A Manchester City-nek pont ő kell. Nézzük csak! Ott van Kolo, Lescott, Kompany, Onuoha, stb. De nekik megér 25 milliót.
13 éve
Törölt felhasználó
Felesleges vele versenyezni, mert messze nem ér 25 millát. Hajtunk másra :)

Szólj hozzá