Mint ahogyan arról már mi is cikkeztünk, az utóbbi időkben felvetődött annak a lehetősége, hogy Arséne Wengernak bal szélső védőt kell majd igazolnia a soron következő időszakban, ugyanis Gael Clichy vonakodik hosszabbítani az Arsenallal.

A francia védő 2003 nyarán igazolt az Arsenalhoz a Cannes együttesétől, s a jelenlegi kontraktusa már csak egy további évre szól. A hírek szerint pedig bár a hosszabbítási tárgyalások már megkezdődtek, Clichy mégis kivárásra hajtva a szezon végén akar szignózni.

"Amikor az Arsenalhoz igazoltam azon voltam, hogy még jobb játékossá váljak, valamint hogy trófeákat szerezzek. De ez úgy gondolom, minden játékosnál így van." - mondta Clichy a The People-nek.

"Wenger győzött meg arról, hogy ide igazoljak, pedig több klub is szeretett volna a soraik közt tudni engem. Ennek alapján pedig azt kell mondanom, hogy nem csak a jelenem, de a jövőm is az Arsenalnál van."

"Ugyanakkor minden ilyen dolgot a szerződésemmel kapcsolatban a menedzseremre bízok, így pedig képes lehet csak a játékra koncentrálni." - tette hozzá.

"Tudom, hogy az elmúlt időszakban szárnya kaptak a spekulációk, hogy ide megyek, oda megyek. Ugyanarról nincs mit mondanom ezekről. Mindig is annál a klubnál akartam játszani, ahol számítanak rám. A pénz nyilván fontos, de nem egy döntő faktor. Csak egy bajnoki cím az álmom - méghozzá a végső álmom." - tette hozzá.

"Az megkérdőjelezhetetlen, hogy Wenger egy remek edző, de az az igazság, hogy problémát jelent az, hogy minden évben egyre nehezebbé válik megnyerni a bajnoki címet. Folyamatosan azon van, hogy fejlesszen bennünket, a fiatal játékosokat, és ennek az értéke felbecsülhetetlen a futballban."

A francia végül kitért a bajnoki címre is, amely az utóbbi időszakban távolabb került az Arsenaltól.

"Tudjuk, hogy nehéz lesz megfogni a Manchester Unitedet, de nem adjuk fel a reményt. Frusztráló a helyzet, mert pár hete még négy trófeáért küzdöttünk, s nagyon fontos pillanatokban buktuk el ezeket."

"Ugyanakkor ez egy lecke a számunkra, és már tovább is léptünk. Természetesen szomorú visszagondolni, de a jövó a fontos. Nehéz megmagyarázni a különbséget köztünk és a United között, talán a tapasztaltságuk volt a kulcs, egyes helyzeteket jobban kezeltek."

"Mi pedig túl lezserek voltunk, számos pontot adtunk el az Emiratesben. De vissza fogunk vágni, mert minden évben fejlődünk, ráadásul nem is keveset." - zárta szavait Clichy.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

13 éve
Törölt felhasználó
nagyon remélem h ez így van:D de várjuk ki a végét..
13 éve
Törölt felhasználó
Ez jó hír, de akkor írják már alá azt a szerződést! Egyébként a mai meccsen tetszett a játéka, éreztem egy kis javulást, de ennél többet várhatunk el tőle - jogosan.

ui.: Cesc-től is valami hasonló nyilatkozat jöhetne :)
13 éve
Törölt felhasználó
Remélem is hogy nem távozik egyik nagy kedvencem :) :) (100 komment Oh Yeah :coolsmile: ) :D :D
13 éve
Törölt felhasználó
ZSÍR! :D
13 éve
Törölt felhasználó
Nagyon megnyugodtam. :)

Szólj hozzá