Az Arsenal edzője, Arsene Wenger a nyáron szeretné újjá építeni a csapatot, de legfőképp a védelmet.

Az első kiszemeltek között ott van a Bolton középhátvédje Gary Cahill, akit Wenger nagyon szívesen látna a csapatába.

Cahillnek már csak egy év van hátra a szerződéséből, és nem igazán mutatta annak a jelét, hogy ezt szeretné meghosszabbítani, így viszont, ha a Bolton pénzt akar érte kapni, idén nyáron elkell adni a játékost.

Cahillért olyan csapatok versenyeznek mint a Milan,Bayer München, Arsenal…

A játékos ára 18 millió fontra saccolható, ami bőven kifizethető a játékosért, ha Koscielny 10 millió fontos árához viszonyítjuk. Cahillnek van Premier League tapasztalata, és a fizikuma is megvan ahhoz, hogy egy Arsenal szintű csapatban játszhasson.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (12)

13 éve
Törölt felhasználó
ja énis úgy halottam hogy a Milannal tárgyal dehát kituggya, wengernek lehet hogy igent mondana, meg ingyen nála jobb megoldás nem lenne:)
13 éve
Törölt felhasználó
Mexés szerződése valóban lejár a nyáron, tehát ingyen igazolható lesz, de a pletykák szerint már tárgyalásban áll a Milannal. Ő maga is kijelentette, hogy ha a Romát elhagyja, akkor is Olaszországban akar maradni, mivel az olasz foci fekszik neki + ott már ismerek stb. Pedig bírnám én is.
13 éve
Törölt felhasználó
wááá de nagyon jó lenne ha mexes jönne. ingyen jöhetne?? könyörgöm hozza el wenger. nagyon bírom.
13 éve
Törölt felhasználó
Gary Cahill jó gyerek, de kétlem, hogy ide jönne... 1, Az Öreg nem adna ennyit érte. 2, Kap sokkal jobb ajánlatot, mint ami a milyenk lenne. :P
13 éve
Törölt felhasználó
Jót tenne az ő érkezése, de én sokkal fontosabbnak tartom, hogy Song pótlására érkezzen valaki. Szerintem ez az elsődleges.

Szólj hozzá