A válogatott meccsek miatti szünet a végéhez ért, és az Arsenal most már a Premier League utolsó kilenc meccsére koncentrálhat.

A holnapi Blackburn elleni hazai meccsről beszélve Arsene Wenger elmondta, hogy szerinte nagyon fontos volt ez a szünet, mert a csapat el tudta felejteni a múlt hónapot és meg tudta találni a megfelelő koncentrációt a PL cím elnyeréséhez.

Amikor arról kérdezték, hogy Samir Nasrival együtt miért nem fellebbeztek az egy meccses Bajnokok Ligája eltiltás ellen, akkor az Arsenal főnöke bevallotta, hogy szerinte csak időpocsékolás lett volna, amibe ügyvédeket is be kellene vonni, és csupán egy BL meccsről van szó, amit úgyis a következő szezonban játszanak le.

Jens Lehmannról azt mondta, hogy a 41 éves játékosnak időre van szüksége, amíg újra megszerzi az élességét, amire két hét edzés nem elég. A menedzser szerint a német koncentrált, hajlandó versenyezni és készen áll játszani, ha úgy hozza a sors.

Wenger az Arsenal TV Online-nak beszélt:

Meg szeretnénk mutatni, hogy a válogatott meccsek miatti szünet megtisztította a fejünket. Beléptünk a bajnokság utolsó szakaszába, a különbségek itt jönnek majd ki. Meg van a lehetőségünk, hogy bajnokságot nyerjünk, élvezzük és hajtsunk érte.
A fellebbezés az UEFA-nál csak időpocsékolás lett volna. Nem tudom, hogy lett-e volna valami eredménye, de úgy éreztük, hogy ez csak egy egy meccses eltiltás, és emiatt nem akartunk több ügyvédet is belekeverni, nem érte volna meg.
Személy szerint úgy gondolom, hogy az eltiltás nem indokolt. De látván hogyan mennek a dolgok, úgy érzem nincs értelme fellebbezni.
Jens sokkal élesebb, mint két héttel ezelőtt, de még mindig van min dolgoznia. Amikor nem játszottál hét hónapig, akkor két hét edzés után nem leszel 100 százalékos. Ez nagyon jó lenne, azonban ő jó, koncentrált, hajlandó versenyezni és ha szükséges, akkor kész játszani.



Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (4)

13 éve
Törölt felhasználó
amúgy valaki mondja már meg hogy hánykor lesz a meccs, mert itt 16:00-van a digin meg 17:55
13 éve
Törölt felhasználó
Hello mindenkinek!!
http://sajatfociclub.gportal.hu EZ NEM ARSENALOS OLDAL hanem egy Premier League-es oldal ami minden Pl csapattal kapcsolatos híreket közöl remélem sokan megnézitek elég jó oldal és remélem tettszeni fog és a szerkesztők (adminnak) lehetnénk társoldalak tehát én minden ARSENALOS hírem után oda irom hogy "Ha még többet szeretnél tudni az Arsenalról akkor katt ide: http://arsenalfan.hu" lécives jelentkezzetek msn: vagy email:
13 éve
Törölt felhasználó
A Best of Almunia válogatás holnap tovább bővülhet, mivel a spanyol hálóőr védi hétvégén az Arsenal kapuját jelentette ki Arsene Wenger.
Az a helyzet,hogy más nem is nagyon tudunk lépni ez ügyben. Lehmann nem mutatott vmi masszív teljesítményt a hétközi reserve meccsen,ami érthető is 1 év kihagyás után.
Szóval jó kis izgulós meccsre lehet számítani a Blackburn ellen.
13 éve
Törölt felhasználó
A hülyékre rá kell hagyni, nem érdemeltek eltiltást, az UEFA-nak max. az igazság fájt.

Szólj hozzá