Az Arsenal csatára, Andrey Arsavin szerint, a Bajnokok Ligájából való kiesés segíti megnyerni a Premier League-t.

Az Ágyúsok öt ponttal vannak lemaradva az éllovas Manchester United-től, de még van egy egymás elleni mérkőzésük. Szombaton pedig a Blackburn Rovers-sel kell szembenézniük az Ágyúsoknak.

A bajnoki cím sorsa akkor dőlhet el, mikor Sir Alex Ferguson-ék ellátogatnak az Emirates-be május 1-jén, majd egy héttel később a Chelsea utazik az Old Traffordra.

Az Arsenal-nak már csak Premier League-re kell koncentrálniuk miután kiestek a Bajnokok Ligájából a Barcelona által és az FA-kupából a Manchester United jóvoltából.

A Vörös Ördögök továbbra is triplázni szeretnének (FA-kupa, Bajnokok Ligája, Premier League), de Arsavin úgy véli, a bajnoki cím Észak-Londonban köthet ki.

Az orosz úgy érzi, a nemzetközi szünet jót tett a játékosoknak:

"Azt hiszem, jól haladunk, ezért ha megnyerünk minden mérkőzésünket, akkor jó eséllyel bajnokok lehetünk. - nyilatkozta a Sky Sports-nak

"Azt hiszem, a csapatban mindenki úgy gondolja, jobb lenne, ha több kupában játszhatnánk, de ez már csak a múlt, ezért kell összpontosítanunk a Premier League mérkőzésekre.

"Most jöttünk vissza, a válogatott meccsekről és mindenki felfrissült, és lehet, hogy ez segít nekünk.

"Azt hiszem, versenyben vagyunk."

Még poénkodott is:

 "Találkoztam tegnap Avram Grant-tal és megkértem őt, hogy lopjon néhány pontot a Manchester United-tól a hétvégén!

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (5)

13 éve
szerintetek ha elmegy Rosicky akk őt Honda tudná pótolni???mert én szeretem ahogy játszik és 24 éves....tavaly már nyáron leakarta igazolni Wenger...
13 éve
Törölt felhasználó
Már rég nekünk kellene vezetnünk a PL-t csak magunknak köszönt hetjük hogy nem de bizakodó vagyok !!!!!! Gooo GUNNERS :coolgrin:
13 éve
Törölt felhasználó
Meg lehet ,ugyan úgy mint annak is az esélye hogy visszaesünk a 3 helyre. Az a baj ,hogy mikor a Manchester united hibázott ,akkor mi is.Bízzunk abban ,hogy a hátralévő 9 mérkőzésen( amely közül egy se lesz könnyű) a maximális tudást tudjuk nyújtani és megnyerjük a PL-t.Hatalmas áttörés lenne ez a csapatnak .
13 éve
Törölt felhasználó
Arshavin az egyik hanem az egyetlen olyan ember akinek hiszek a szavába mert ő az a játékos a keretbe akinek ami a szívén az a száján! Ha nem így lenne frankón megmondaná, hogy nem érzi a csapatot elég erősnek hozzá! Én hiszek a szavába és bízok a csapatba! GO GUNNERS!
13 éve
Törölt felhasználó
blablabla

Szólj hozzá