Bár Wojciech Szczesny ujj-sérülése miatt hat hétig nincs bevethető állapotban, a fiatal kapus keményen dolgozik azon, hogy a visszatérésekor még jobb kondícióban legyen, mint azelőtt volt.

A lengyel kapuvédő március 8-án, a Barcelona elleni BL-visszavágón szenvedett ínhúzódást, s dőlt ki minumum 4 hétre - akartlanul is nehéz helyzetbe hozván Arséne Wengert, aki így kénytelen volt Jens Lehmannt visszahozni a csapathoz, mint Almunia esetleges helyettesítőjét.

Szczesny ugyanakkor a sérülése ellenére is aktív, rendszeresen részt vesz az edzéseken, még akkor is, ha a kézproblémája miatt védeni nem védhet.

"Minden nap ott vagyok a konditeremben, edzem az alsótestem, valamint a tisztázásokat gyakorlom, ami nagyon fontos a számomra." - mondta Szczesny az Arsenal hivatalos TV-jének.

"Nem unatkozom, mindig van valami tennivaló. Sajnos valóban igaz, hogy nem tudok mit kezdeni a sérülésemmel, egyszerűen csak tovább kell lépnem, és biztosra kell mennem azt illetően, hogy erősebben térek vissza, mint korábban."

"Szerencsére nem komoly a sérülés, csak az ínszalag húzódott meg. Alapvetően négy hétig kell tartanom az ujjamat egy sínben, amíg meg nem gyógyul az ín. Onnantól kezdve pedig pár hétre lesz szükségem, hogy egy picit visszarázódjak a ritmusba."

"Picit nehéz beletörődni ebbe a helyzetbe, mert addig nagyon jól ment a játék, de szerencsére még bőven lesznek meccseink, mire visszatérek." - utalt arra Szczesny, hogy éppen a Manchester United elleni rangadóra fejeződhet be a rehabilitációja.

A fiatal lengyel eztán vicces bírálatokba kezdett a csapattársait illetően. A szurkolók azon kérdésére, hogy melyik védő mögött szeretne játszani, a 20 éves kapus nemes egyszerűséggel azt felelte, hogy 'Steve Bould' mögött, majd a nevetés közepette még hozzátette, hogy 'talán Tony Adams is beleférhet.'

A midnig szókimondó Szczesnytől ezután valamelyik rajongó megkérdezte, hogy szerinte Bendtner, vagy ő a magabiztosabb a játékot illetően. Erre Szczesny válasza mindössze ennyi volt:

"Amíg én magabiztos vagyok, Bendtner arrogáns."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (5)

13 éve
Törölt felhasználó
lol,most ezt viccből mondta?:D
13 éve
Az a gond, hogy ha még viccből is mondta (és még ha igaza is van szerintem), ezen fog csámcsogni a sajtó, neghatív fényben tüntei fel Wojot plusz ez bomlaszthatja az öltözőti hangulatot is. Előbb hosszú távon kéne valami lerakni az asztalra annak ellenére, hogy egy nagy tehetésgről van szó.
13 éve
Törölt felhasználó
Jó ilyeneket olvasni.És tudni ,hogy mindent meg tesz a csapatért. Az utolsó idézet ütős lett :D
13 éve
Törölt felhasználó
:))
Szép sorok Szczesny-től:)
Épüljön fel az MU ellen és akkor nagy baj nem lehet;)
GO GUNNERS!!
13 éve
Törölt felhasználó
"Amíg én magabiztos vagyok, Bendtner arrogáns." jujjjjjjjjjjj ezt(bendő helyében) nem hagynám:D

Szólj hozzá