A fiatal lengyel kapus, Szczesny a Barcelona elleni mérkőzésen szenvedett egy kisebb ujj sérülést, ami előreláthatólag 6 hétre vonta ki a játékból a lengyel fiút.

Ennek következtében, és természetesen Fabianski hiányában Wenger arra a döntésre jutott, hogy visszahívja a csapathoz Jens Lehmann-t, akire lehet, hogy nemsoká igen nagy feladatok válnak, mivel mint ahogyan láthattuk Manuel Almunia nem uralja a helyzetet a kapuban, mint ahogyan szeretné.

Lehmann valószínűleg addig lesz első vagy második számú kapus, amíg a fiatal lengyel újra elérhető nem lesz a játékra, de mostani elmondása szerint, mind mentálisan, mind pedig fizikailag is a toppon van.

Az előrejelzések szerint Szczesny május 1-jén már pályára léphet, de ha rajta múlna, már most a kapuban lenne.

"Ha kikapsz a mérkőzésen, tudod, hogy a következő meccsen kétszer olyan keményen kell küzdeni, hogy bizonyíts, de ha megsérülsz, akkor erre nem elég egy mérkőzés, mivel kell idő, hogy újra formába lendülj, ám én már most erősebbnek érzem magam, mint valaha." - nyilatkozta Szczesny.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (4)

13 éve
Törölt felhasználó
Szczesny kivételes tehetségű kapus.
FanofArsenal,igazad van nem kell ide új kapus.DE,ha a kövi idényben és előfordul az ami most,hogy Fabianski és Szczesny egyszerre sérül meg,akkor óriási gondban leszünk,mint amekkorában most vagyunk...Fabianski parádézott,aztán jött Szczesny és Lukasz közben megsérült..Mind2-en fantasztikus kapusok,de Szczesny előtt nagyobb jövő áll.
GO GUNNERS!!!
13 éve
Törölt felhasználó
Szczesny kivételes tehetség.A CC döntő után olvasni lehetett itt-ott ,hogy Ő sem a megfelelő választás és hogy kapust is kell többek között igazolnunk.sokszor viszont nem látják ,hogy valaki mennyire tehetséges és küzd azért ,hogy No1.legyen.Való igaz a negatívumot könnyebb észre venni.Egy szó mint 100, Szczesny a mi legjobb kapusunk és nem kell ide új kapus.
13 éve
Törölt felhasználó
Szombaton (is) láthattuk, hogy az Arsenalnak égető szüksége van Szczesnyre, nem lehet kérdéses, hogy jövőre is vele kezdődik az Arsenal összeállítása, és Almunia távozásával én neki adnám az 1-es számú mezt. Ha valóban felépülne május 1.-re, azaz a Manchester elleni meccsre, nagy fegyvertény lenne számunkra!

Almuniara visszatérve...Akárhányszor is nézem meg a WBA második gólját - valamint az azt megelőző szituációt -, nem tudok rájönni, hogy Manu mit akart a kapujától húszon pár méterre, amikor még 2 védő volt hátul, a csatár előtt. Idegtépő jelenet, ráadásul meglökte Squillacit, aki a taszítás hatására rendesen elvesztette az egyensúlyát, tehát esélye sem volt botladozva Odemwingie-t szerelni, holott, a lehetősége meg lett volna rá. Almunia arcára minden rá volt írva, a düh mellett sajnáltam is őt, eddig se lehetett túl sok önbizalma miután végig padozta az egész évet, de ezek után még az a kevés is elszállt. Az első gólról ne is beszéljünk, Manu ismét alátámasztotta, hogy miért illetik őt a vonalkapus jelzővel, ráadásul a szeme közé kapta a lasztit, illő lett volna fogni, mindegy.
Wengernek mérlegelnie kell, hogy egy hitevesztett, "balek" Almunia véd továbbra is, vagy bedobja az öreget, aki egy éve nem játszott tétmeccset...
13 éve
Törölt felhasználó
fantasztikus kapust talált az Arsenal Szczesny személyében szerintem, jövőre akár lehetne ő is az első számú kapus, Almuniát meg adjuk el a nyáron.
szerencsére magas kapus, és fantazstikus reflexei vannak, nagy jövő áll előtte az arsenalnál:D

Szólj hozzá