Arsene Wenger elárulta, hogy a nyári „bevásárló listáján” a francia Karim Benzema is szerepel.

A Real Madrid főnöke, Jose Mourinho nem titkolta, hogy szeretné felrázni a támadó szekciót a nyáron, és ennek Karim Benzema is áldozatul eshet.

Wenger már régóta csodálja a franciát, és már többször is beszélt vele, mint például mielőtt a Lyonból eligazolt volna, hisz már akkor is szeretett volna lecsapni a játékosra, ám ez nem jött neki össze.

Ugyanakkor, Wenger kijelentette, hogy nem fog óriási összegeket kiadni egy-egy játékosért, ám Benzema 25 millió fontos kivásárlási ára, nem épp Wenger keretei közé tartozik.

Bár, azok után, hogy az Arsenal két hét alatt 3 versenyből is kiszállt, arra ösztökélheti Wengert, hogy mélyen a zsebébe nyúljon, és végre felfrissítse a csapatot 1-2 nagyobb játékossal.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (28)

13 éve
stevie:francia szal bármi lehet... :)örülnék neki és akkor 2 csatárral lehetne játszani...ha Arshavin elmegy akkor sztem helyette jó lenne és akk átállnánk 4-4-2-re... ;)
13 éve
Törölt felhasználó
jó kis erősítés lenne...Am ne hiszem hogy Wenger a skót ,ahogy sokan írjátok.Nem ő határozza meg ,hogy mennyi pénzt költhet játékos vásárlásra.Szerintem legalábbis ez a helyzet.
13 éve
Törölt felhasználó
Muszáj ekkora kacsákat felrakni az oldalra? Nem akarom elhinni hogy vki ezt elhiszi....
13 éve
Törölt felhasználó
Én Tököli Attilának örülnék !
13 éve
Törölt felhasználó
clichyt NE! bendtner megy - benzema jön, még belefér, de clichyt nehogy. bár én személy szerint Higuainnak sokkal de sokkal jobban örülnék.. :)

Szólj hozzá