Arséne Wenger az angol szuperkupát követő sajtótájékoztatóján cáfolta azon spanyol lapértesüléseket, miszerint ajánlatot készül tenni Karim Benzemáért, a Real Madrid francia támadójáért.

A madridi csapathoz közelálló as.com internetes portál vasárnapi híre szerint Arséne Wenger 65 millió eurót különített el az átigazolási büdzséjéből, hogy sikerüljön leigazolni Benzemát. A spanyol weboldal szerint az Arsenalnál több alternatíva is van a csatárposztra, de az elsődleges kiszemelt a Real Madrid játékosa.

Az viszont a hírben is kiemelésre került, hogy nehéz dolga lesz Wengernek, ha sikerrel akar járni. Benzema ugyanis még a tavalyi évben hosszabbított a Real Madriddal 2019-ig, ennek kapcsán pedig a játékos menedzsere jelezte, hogy "1000 százalékig biztos abban", hogy ügyfele nem vált csapatot a nyár folyamán.

Az as.com szerint továbbra is Benzema az új vezetőedző, Rafa Benitez első számú középcsatára, noha a spanyol menedzser egyelőre bizonytalan abban, hogy a francia képes lesz-e megfelelni annak a nyomásnak, amit elvár a 4-2-3-1-ben játszó csapatától.

Wenger az angol szuperkupát követő sajtótájékoztatón viszont cáfolta az Arsenal érdeklődését Benzemáért.

Vannak opcióink a támadóharmadot illetően. Ma úgy gondoltam, hogy jobb lesz Theót játszatni, mert a sebességének köszönhetően gyorsan a védők mögé tud kerülni. Keményen dolgozott az első félidőben, noha nem kapott túl sok kiszolgálást. Giroud pedig a második félidőben hozta a robosztus játékot, ami akkora kellett. Mindig az aktuális meccsen fog múlni, melyikük kezd.

 

Ami a benzemás híreket illeti: nem történik semmi. Őszintén semmi. Nem tudom, ki hozta fel ezeket a híreket, a spanyol vagy az angol sajtó.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (27)

9 éve
V Diego Simeone ;-)
9 éve
hát nemtom...nem nagyképűség de Pepp vagy Klopp? Szerintem egyértelmű, hogy Én lennék az ideális utód. Ennyi. :D
9 éve
Bár Wengernek még két éves szerződése van, de ha abból a 2-ből az egyikben behúzná a bajnoki címet, akkor én azt megtoldanám még kettővel, vagy akár hárommal. Guardiolának egyáltalán nem örülnék. Hozná itt is ezeket az irreális újításokat... hát nálam ez nagyon nem férne bele. Az a Bayern Munchen is inkább egy mű Barca tele latinokkal... Egy német csapatból évről évre öli ki a hagyományokat, tradíciókat. Ráadásul makacsul ragaszkodik a rögeszmés hülyeségeihez. Ha utód (amire reméljük még jó néhány évig nem lesz szükség), akkor nálam Klopp a favorit.
9 éve
Törölt felhasználó
Egyik, átgondolást érdemlő "Wenger-pótlék" :shut:
https://www.youtube.com/watch?v=EkLiz54iM7I

...Bár mostanában nincs napirenden a #wengerin/wengerout kérdés :P
9 éve
Törölt felhasználó
Az új "x" "y" ezeket sose szerettem de új Pogba? Miért? Új Zidane és hasonlókat még megértek de új Pogba, szerencsétlen még csak 22éves és még bőven tud fejlődni és jobb lehet de már itt van az új Pogba kész.

Szólj hozzá