A fiatal belga tehetséget, Eden Hazardot már lese lehet vakarni a médiából, hiszen folyamatosan újabb és újabb pletykák illetve hírek látnak vele kapcsolatba napvilágot.

A fiatal tehetséget már évek óta szóba hozzák az Arsenallal, de még Arsene Wenger nem tett érte ajánlatot.

A legfrissebb hírek szerint azonban már nem az Arsenal a fő esélyes a megszerzésére, hanem a Chelsea.

A Lille szerint az Arsenal már megegyezett szóbelileg a belgával, és egy 15 millió fontos összeget akartak kifizetni a játékosért, amibe elsőnek a Lille bele is ment volna, ám megjelent Roman Abramovics, aki kijelentette, hogy nem érdekel, hogy mennyit kell fizetnie a játékosért, bármit meg fog adni érte.

Ezek után a Lille visszavonta azt a jelentését, hogy az Arsenalnak adja 15 millió fontért, hisz rákapott a Chelsea ajánlatára, és valószínűleg most is a kivásárlási árról diskurálnak.

Hazard is tájékoztatta az olvasókat arról, hogy a Chelsea esélyesebb az Arsenalnal, hisz Abramovics nem sajnálja a pénzt a játékosra, és akár 30 millió fontot is fizetne, hogy a következő szezont a játékos a kék mezbe kezdje.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (20)

13 éve
sztem nincs értelme elhozni ott vannak a tehetséges fiataljaink...nem is tudna hozzá adni a játékunkhoz semmit...ezelött néztem az EL-s meccsüket és nem csinált semmit..én azt mondom Ménezt kell elhozni a Roma-ból mert egy kiváló játékos....23 éves..aki em hisz benne nézze meg mit csinált a brazilok ellen...: D http://www.youtube.com/watch?v=y2IsEFJxGZU http://www.youtube.com/watch?v=cRKNV6aZ_tg :D :)
13 éve
Törölt felhasználó
Itt van az, amikor az Arsenal kinéz valakit, akkor jön a MU, a Chelsea és a City. Persze, hogy a Lille is annak fogja adni játékosát, aki többet ad érte. Ezeke a gazdag mágnások tönkreteszika futballt. Írreális összeget adnak játékosokért. Itt van pl. Torres...fele annyit nem ér mint amennyit kifizettek érte, és 5 forduló alatt nem is lőtt még egyetlenegy gólt sem.
Be kellene nagyon sürgősen vezetni a költekezési sapkát, hogy csak annyit költhessen egy klub, mint amennyit megtermel.
13 éve
Törölt felhasználó
Sztem a nyáron meg kell tartani Cesc-t, mert mindig meglátszik, hogyha hiányzik a csapatból, mert egyszerűen akkor impotensek vagyunk. Viszont sztem mehet Denilson, Rosicky, előbbit lehetne pótolni Verthongennel és akkor meg van oldva a VKP és a védő poszt is, bár a kezdő védelem Vermával sztem nagyon jó, mert Djourou és Kocielny is nagyon belejött. Rosicky pótlására sok lehetőség van, a legdrágább az Hazard, de én talán inkább a Lansbury/Ramsey beépítését preferálom.
13 éve
Törölt felhasználó
15 millió az nagyon is reális érte, Abramovics meg baszódjon meg! :coolgrin:
13 éve
Törölt felhasználó
én megmondtam

Szólj hozzá