Kyle Bartley a hétvégén megszerezte első gólját a felnőttek között. Ennek apropóján nyilatkozott.

Egy Manchesteri srác vagyok, azonban 11 évesen Boltonba igazoltam, ami egy nagy dolog. Aztán játszottam a Victory Shielden az angol U-15-ös válogatottban és az Arsenal megfigyelőket küldött oda.
A megfigyelő nézett engem, majd odajött és beszélt velem és onnét már maguktól mentek a dolgok. Nagy megtiszteltetés volt megkapni a lehetőséget, ugyanakkor egy nagy kulturális sokk volt Londonba igazolni.


Elköltözni a viszonylag csendes Boltonból a nyüzsgő Londonban valóban kulturális sokk volt az ifjú Bartley számára. Annyira más volt, hogy úgy érezte magával kellene vinnie az útlevelét. Nehéz volt kiigazodni a városban. Olyan volt mintha más országba költözne az ember.

Fiatal korában súlyos sérülést szenvedett, azonban ezen sikerült túl tennie magát.

Hozzászoksz, hogy minden rendben van. Nagy megtiszteltetés, hogy a  klub játékosa lehetsz. Ez egy olyan dolog, amiről minden gyerek álmodik. Amikor először az Arsenalnál voltam eltörött a bokám. Ez egy csalódást keltő kezdés volt, azonban ezután már minden rendben ment.


Bartley nem rejti véka alá, a klubja iránti rokonszenvét, már az európai kupa meccs ízét is megízlelhette Görögországban.

Ellenséges környezet volt Görögországban-kemény meccs és egy nagyszerű élmény. Az Arsenalnál mindenki segítőkész volt -különösen Kolo Toure mielőtt elment és William Gallas. Aztán visszatért Sol Campbell. Játszottam vele együtt a tartalékcsapatban. Sokat beszélt nekem ami fantasztikus volt.
Csak úgy tudod fejleszteni a játékodat, hogy ilyen típusú játékosok vannak körülötted, akiktől nagyon sok dolgot el lehet lesni.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (3)

13 éve
Törölt felhasználó
Az a gond, hogy megint kezdődik mint ami 4 éve volt. Az akkori fiatalok mint Walcott, Song, Bendtner is így lettek beépítve, de láthattuk mennyi idő alatt. Ugyanezt nem kellene eljátszani megint,
13 éve
Jó lesz ő, Nordtveit távozása már csak benne bízok, hogy valami épkézláb védő is bekerül a felnőttek közé az akadémiáról. Angol, jó felépítettségű, stb. Nagyon jó, hogy a Rangershez került, ott megtanul a nagyobb meccseken is bizonyítani, ráadásul védekező középpályásként is megállja a helyét, ahogy olvasom a beszámolókat róla.
Én úgy gondolom, hogy jövőre helyet cserélnek Miquellel, és a spanyol srác megy kölcsönbe. Ahogy pedig olvasom a YOungGuns beszámolóit, Bartleyból lehet valaki nálunk, viszont Miquelből nem, mert kevés ő ehhez a szinthez. Bartleynak pedig jócskán lesz helye jövőre, legalább a két kupasorozatban. Szuóval gyerünk Kyle, te, Henri és Pedro Botelho kelletek nekünk jövőre!
13 éve
Törölt felhasználó
hát nem tudom tehetség van benne...DE...

Szólj hozzá