Kyle Bartley a Twitter csatornáján jelentette be, hogy a Swansea gárdájához igazolt. Az angol védő elmondása szerint a kötelező orvosi vizsgálatokon már átesett a tegnapi nap folyamán, így a szerződést sikerült véglegesíteni.

Bartley a tavalyi évben hosszabbította meg kontraktusát a klubbal, de mindezek ellenére a 21 éves játékos kölcsönbe került a skót Rangers gárdájához.

A Swansea szerződés befejezve. Nagyon boldog vagyok. Nagyon nehéz döntést kellett hoznom, hogy elhagyjam az Arsenalt, de az ott eltöltött idő rendben volt.

- mondta Bartley

A Swansea egy nagyszerű lehetőséget ajánlott nekem és én rettenetesen izgatott vagyok, hogy elkezdhetem a karrieremet. Köszönöm az Arsenalnak a sok törődést, amit belém fektettek.
Azt mondták nekem, hogy ebben az évben nagyon nehéz lesz lehetőséghez jutnom, és egy ilyen ambiciózus játékosnak a Premier Leagueben kellene szerepelnie.
Nos, hát itt vagyok, próbálok 100%-ot nyújtani a Swansea számára. Köszönöm mindenkinek, akik mögöttem álltak. Ez egy új fejezet számomra, amit már alig várok.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (5)

12 éve
Miquelt meg megtartjuk, hát ez fasza! Inkább az a buzi katalány takarodna haza!
12 éve
'21 éves játékos kölcsönbe került a skót Rangers gárdájához.'
Nem úgy volt, hogy végleg eladtuk?
12 éve
Törölt felhasználó
Ez sztem butaság volt...
12 éve
Hát gondolom az Arsenal részesülni fog a későbbi eladási összegekből.
12 éve
Törölt felhasználó
Tartom, hogy eladni hiba volt, egy kölcsön szerződéssel is meg lehetett volna oldani ezt :(

Szólj hozzá