Kyle Bartley kommentálta azokat a pletykákat, miszerint klubja az Arsenal és a Rangers arról tárgyal, hogy a következő szezont a skótoknál töltse.

A fiatal védő januárban csatlakozott a Rangers csapatához kölcsönjátékosként, azonban egy márciusi térdsérülés miatt a szezonja véget ért. Azalatt a rövid idő alatt, amíg Skóciában volt, jó benyomást tett a glasgowi klub vezetésére.

Bartley Skóciában járt a hétvégén és megnézte, amint a Rangers megnyerte a bajnokságot. Ekkor nyilatkozott a csapat hivatalos honlapjának:

A tárgyalások folynak az Arsenallal, most már csak várnunk kell az eredményre, de ha engem kérdeznek, akkor fantasztikus lenne visszatérni a következő szezonban (a Rangers-höz).
Azok a tapasztalatok, amiket idén szereztem, felbecsülhetetlenek, és nagyon jól is éreztem magam, szóval fantasztikus lenne visszatérni.
Az összes csapattársammal jól kijöttem, és most velük ünnepelhetjük a sikert.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (4)

13 éve
Törölt felhasználó
Sztem is mennjen most fölösleges sok mindent most úgy se tudna vele kezdeni a Mester mennjen egy évet kölcsönbe és ha elég jól fejlődik jöjjön az első csapathoz utána :)
13 éve
Törölt felhasználó
Nem tartom vissza! Jelen helyzetben nincs helye az első csapat keretében,de nem mondom azt,hogy a jövőben sem lesz. Bartley személye azért érdekes,mert tud védekező középpályást,és középső védőt is játszani amik abszolút hiányposztok az Arsenalban,de nem érzem képesnek arra,hogy akár rövidebb távra(10-15 meccsen pályára lépve) hasznos lenne a játéka.
13 éve
Törölt felhasználó
Bartley számára hasznos lenne még egy év a skótoknál! A hírek szerint idén sem szerepelt rosszul, de még egy év kölcsönszereplés jelentős kiugrást biztosíthatna a számára! Úgy gondolom, vele számolnunk kell a jövőben a nagy csapatnál is.
13 éve
Törölt felhasználó
Úgy könnyű, hogy ott egyből bajnokságot nyer! :coolsmirk: %-P

Szólj hozzá