A mai napon érzésem szerint megmutattuk hol a helyünk az európai labdarúgásban és ez - a mérkőzés eredményével szemben - úgy érzem a Barcelona előtt. Mindezt nem is játéktudásra alapozom, hanem szurkolói hozzáállásra valamint a játékosok moráljára.

A mérkőzés előtt mindenki leírt minket, több helyen mocskolódó szövegeket olvastam, melyekben a 'félisten' Messit valamint Villát emelték az egekig a magukat katalán drukkernek vallók.

A mérkőzés alatt is folyamatosan olyan hozzászólásokba botlottam különböző fórumokon valamint közösségi portálokon, melyek egyáltalán nem méltóak egy drukkerhez.

Érzésem szerint ha valaki szeret egy csapatot és azt igazán szereti, akkor sem ír olyanokat a másik csapat játékosairól, hogy 'senkik' illetve - bocsánat a szóhasználatért - 'szarok'.

A biztosítékot egyik ismerősöm verte ki aki elmondása szerint gyerekkora óta Barcelona szurkoló ám félidei mondandóját ezzel zárta: "De azért látszik hogy még ilyen kiélezett helyzetben is nyugodtak tudtak maradni, és a saját játékukat játszani :D
HALA BARCA!!!!!!!!4"

Kérdem én: HALA + Barca??? inkább nem folytatom.

A másik hasonló komment egy hölgy ismerősömtől származik, mely Szczesny sérülésével kapcsolatos: "miért fújolnak? az arsenal kapusa nem tehet róla, hogy olyna szinten SZAR hogy 18 perc után kell lecserélni... :):)" valamint egy kicsit később "az egész Arsenalból csak Fabregasért adnék pénzt.... a többi akkora egy szerencsétlen senki, hogy nagyon."

Nagyon tudom sajnálni az olyan embereket, akik sajnos úgy látják, hogy a kedvenc csapatom adott ellenfelei senkik. Úgy vélem, akármilyen csapattal is játszik az Arsenal, bennem megvan ugyanúgy a tisztelet az ellenfél minden játékosa iránt, akár egy Manchester United az ellenfél, akár a Barnet, hiszen ők is emberek, nekik is ugyanúgy győzelem a győzelem.

A másik felháborító számomra a bírói ténykedés és ezt nem csak a mai mérkőzésre, s nem csupán a mi mérkőzéseinkre értem, hanem általában a FIFA illetve az UEFA által delegált bírókra, hiszen már nem az első mérkőzés volt a mai, ahol nagyon érdekes döntések születtek. Egy Barcelona drukker jóbarátom is csodálkozott van Persie kiállításán, s szerintem mindannyian beláthatjuk, hogy Messi elleni belépő büntetőt érdemelt volna.

A VB-n is gusztustalan módon nyomták a bírók a spanyolokat, s a végén meg is nyerték nekik a világbajnoki címet.

Úgy gondolom, amíg a FIFA illetve az UEFA nem küld olyan bírókat, akik normálisan tudnak levezetni egy mérkőzést, nem össze-vissza fújva, addig nem az fogja nyerni az adott EB-t, VB-t vagy jelen esetben BL-t!

Nagyjából ennyi lett volna amit le szerettem volna írni, ha valamiben nem értetek egyet kommentben kérdezhettek, valamint megvitathatjuk a dolgokat!

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (95)

13 éve
Törölt felhasználó
Ez az arsenal még egy jó darabig nem fog BL-t nyerni,pl-t azért nyerheti meg mert ahhoz talán megérett,de látszik hogy a b.city ellen sem bír megnyerni egy döntőt,akkor ezek szerint bajok vannak!
Eladni Diaby-t Rosickyt Denilsont Almuniát Bendtnert!
Hozni friss embereket Wengert elküldeni!
Nem kell erre reagálni csak gondolkodjatok még hány el*aszott szezont adnátok Wengernek!
Az Arsenal jobb szezonokat érdemel!
be kéne látni Barca ellen kevesek vagyunk,de végülis ez nem szégyen,csak akkor nem kell mindig másokat okolni,Persievel sem biztos hogy megnyertük volna!
Persie meg szégyelje el magát hogy nem tudott viselkedni és ilyen miatt kiállíttatni magát,látszik a rutintalansága!
13 éve
Törölt felhasználó
azon en is csodalkoztam
13 éve
Törölt felhasználó
Crouch miért nem kapott sárgát amiért elrúgta a labdát sípszó után???Ja megvan,nem a barca az ellenfél....
13 éve
Törölt felhasználó
persze őt már nem vették észre........prf
13 éve
Törölt felhasználó
Ennyivel Abidalt is ki kellett volna állítani!

Szólj hozzá