Bár a Bajnokok Ligája végső győzelmére is a Barcelonáért fizetik a legkevesebb pénzt a fogadóirodák, mégis a katalán csapat kezdi meg hátrányból a keddi mérkőzést, miután az Arsenal 2-1-es győzelmet ért el az Emirates stadionban három héttel ezelőtt.

A spanyolok már bizakodva várják a visszavágót, ugyanakkor tudják, hogy nem becsülhetik le az ellenfelet. Daniel Alves például támadófocit vár a vendégektől, Seydou Keita az év meccsére készül, míg Mascherano Messiben bízik.

"Ugyanazt az Arsenalt várjuk, amelyik az Emiratesben fogadott bennünket, számítunk a támadó stílusuka, ugyanakkor nem gondolom, hogy tudnának olyan bekkelős játékban játszani, mint tette azt a Zaragoza ellenünk néhány hete." - mondta Alves.

"Mi is a saját stílusunkban készülünk, nem szabad leengednünk, és remélem, tanultunk a saját hibáinkból, ami tavaly bosszúságot okozott az Inter ellen." - tette hozzá a brazil.

Seydou Keita is magabiztosan várja a visszavágót.

"Csak erős mentalitással állhatunk ki az Arsenal ellen, amely találkozó talán a szezon legfontosabb meccse lehet. Az a kulcs feladatunk, hogy ne szerezzenek gólt, mert abban biztos vagyok, hogy Messi, Villa és Pedro neve is ott lesz az ererdményjelzőn."

"Biztosan más meccs lesz, mint tavaly, mert az Arsenal sokkal tapasztaltabban fog játszani ellenünk, minden bizonnyal több és újabb ötlettel, hogyan ejthetnek ki bennünket. Ugyanakkor nagyon jól játszunk a bajnokságban, szóval ez önbizalmat ad nekünk a keddi meccsre."

Javier Mascherano már jól ismerheti az Arsenalt, hiszen volt csapatával, a Liverpoollal már többször vette fel a kesztyűt az ágyúsok ellen. Az argentín leginkább honfitársában, Lionel Messiben bízik.

"Semmi sem lep meg vele kapcsolatban. Úgy vélem, képes lehet megismételni a négy gólját a tavalyi évből, vagy talán még jobb lehet. Senki sem szabhat neki gátat." - mondta Mascherano, aki a mellőzöttsége ellenére is lehet, hogy játéklehetőséghez jut Puyol sérülése és Pique eltiltása miatt.

Pedro is meglehetősen magabiztosan várja a meccset, ugyanakkor a spanyol máig nem érti, hogyan kaphatott ki csapata Angliában.

"Az a meccs egészen biztosan jó szórakozás volt a semleges szurkolóknak és természetesen az arsenalosoknak, de mind a mai napig megőrjít, ha belegondolok, hogyan tudtuk elbukni azt a meccset. Ugyanakkor ez a vereség is égető lehetőséget rejt magában, hogy visszavágjunk a Nou Campban."

"Furcsa eredmény szóletett náluk, mert megérdemeltük volna a győzelmet. Persze ehhez egy picit talán szerencsésebbnek is kellett volna lennünk, de ez már a múlt. Fel kell készülnünk a kontráikra, és nem szabad levegőhöz engedni őket."

"Lehet, hogy a pillanatnyi állás nem a mi szájízünknek megfelelő, de remek érzés lesz a hazai közönségünk előtt játszanunk, a saját pályánkon. Jelenleg az Arsenalnál van az előny, de a megfelelő motiváltsággal és koncentráltsággal megismételhetjük azt, amit tavaly, és továbbjuthatunk." - vélte Pedro.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (9)

13 éve
Törölt felhasználó
Diaby kell egyértelműen Cesc és Wilshere mellé! Elől Arsha-Chamakh-Nasri triót küldeném, és semmiképpen sem Bendőt!!! Amugy még azon is tűnődöm, hogyaz ellenfélnél a középpályán (Xavi-Iniesta-Mascherano) között talán Denilson sem lenne oly halvány, ha kezdene, igy nem pattanna le róluk, mint az erősebb PL-játékosokról...mert egy valamit tud csak, az a passzolás, talán a sok futás...mást nemnagyon...
13 éve
Törölt felhasználó
nagy arca van az összes barcának... azt bírom, az olyanok is nagyképűek, akiknek közük nincs a sikerekhez :DDD
13 éve
Törölt felhasználó
Én se raknám kezdőbe Rosickyt.Már a gyengébb csapatok ellen sem tud kimagaslót nyújtani( sajnos).

13 éve
Törölt felhasználó
Ha tovább megyünk akkor a sors fintora lenne ha a MU-t kapnánk a Bl-ben! Bajnokság, FA, már csak a vicc kedvéért is érdemes lenne akkor a MU-t kapni :D

Pasti! Rosicky a Leyton ellen se tudta, hogy fiú vagy lány. Szerinted a Barcelona ellen jobb lesz ? Akkor állítsatok már be engem Wilshere mellé. Szépen helyt állunk majd :)
13 éve
Törölt felhasználó
Na ott a rövid híreknél van egy pozitív info ;)
A WBA ellen jó lenne ha játszhatna a gólvágónk.

Szólj hozzá