Nehéz hétnek a végén vagyunk. Az Arsenal a múlt hétvégén a Liga Kupa döntőjén vett részt... a végeredmény 2-1 lett a Birmingham javára, és ami a legrosszabb, egy csúnya potya-góllal kapott ki a csapat. Hála az égnek, úgymond, a hét közben egy FA kupa újrajátszás következett a Leyton Orient ellen, ahol az Emiratesben egy 5-0-ás eredménnyel mutatta meg Arsene Wenger legénysége, hogy nem estek földre a vereségtől, és képesek tovább küzdeni a trófeákért. Ennek a mai délután következi az igazi tesztje, a Premier Ligában, ahol mág égetően fontosak a pontok, ugyani a Manchester Uniteddel szemben csak 1 pont a lemaradás, miáltal a Vörös Ördögök kikaptak a Chelsea együttesétől, mikőzben az Arsenal elverte a Stoke City-t.

Sérülések terén elég ramatyul állnuk. Ismét. Hiányzik a keretből Cesc Fabregas, Robin van Persie, Lukasz Fabianski, Alex Song és Thomas Vermaelen. Azonban helyrejött Diaby, aki már játszhaott is a hétkőzi Leyton elleni megmérettetésen. Sőt mi több, Aaron Ramsey is rendbejött, olyannyira, hogy a mai napon már a keretben lesz a Sunderland ellen.

 

Hát igen...ezt a meccset a bíró miatt vesztettükel...Unfair módon irányította a mérkőzést, nem adott meg egy teljesen szabályos gólt, egy kiállítást érő szabálytalanságot tusált el, több KIZÁRÓLAG lábra irányuló szabálytalanságot vélt semmisnek...és akkor ez csak egy töredéke annak, amit művelt ma a Kedves Játékvezető Úr...gusztutalannak találom a mai bírói kvalitások semmisségét, és ami még elviselhetetlenebb, az az, hogy ez idén már nem az első eset...(lásd: Newcastle)

 

 

 

Az első félidőt nem áll módomban elemezni, egyszerűen pocsék volt, lassú, agytalan játék, eladott labdák, támadás noku. Azonban, jött a második félidő, ahol ismét a szünet ereje hatott, eleinte sajnos nem eléggé, azonban érzekett Rosicky valamint Chamakh, és még ha az ő személyük nem is pörgette fel a játékot a kívánt szintre, az hogy Denilson lement, az mindenképpen.

 

 

 

 

 

A Sunderland egyértelműen védekezésre állt be, tulajdonképpen végig az egy pontra mentek.

 

Chamakh robogott fel a 62. percben a bal szélen, visszagurított Arshavinnak, akinek a lövését Mignolet tolta ki. 5 perccel később Arshavin szögletét fejelte a kapu fölé Bendtner.

 

Nem sokkal később kaptunk egy szabadrúgást, Nasri állt a labda mögé, aki borzasztóan jó szabadrúgást végzett el, azonban Mingolet ismét, ezúttal még nagyobb bravúrral védett. 2 perc múlva Wilshere beadását Chamakh fejelte a lécre.

 

Majd jött egy ominózus jelenet, első ízben. Arshavin lefutotta Bramble-t, ballal elképesztően mellélőtt. Azonban a visszajátszáson tökéletesen látszódott, hogy Bramble akasztotta, lökte. Ez egyszerűen TISZTA tizenegyes és minimum sárga lap... de inkább piros. Ez volt az első fejezet.

 

A 84. minutumban a Sunderland támadott, egy nem épp tökéletes beadást vett le Welbeck, 16 méterről ráfordulva a jobb alsót célozta. Szczesny oltárian nagyot védett.

 

Majd pedig a következő epizód. Arshavint indították ismét, megtolta a kapus mellett és a kapuba helyezett, megjegyzem, gyönyörűen. Azonban ledült a zászló, mely azt jelzi, hogy les. Ami abszolúte nem volt les.Tiszta megindulás, szabályos gól, ÉS NEM LES! 

 

A 95. percben még Koscielny tudott fejelni a kapura, mellé ment, és ezzel le is fújta a

 

játékvezető. Ha ez a mérkőzés nem volt bundagyanús LEGALÁBB, akkor eddig egyik se.

 

 

 

A Hivatalos kezdő:

Szczesny, Sagna, Koscielny, Djourou, Clichy, Denilson, Wilshere, Diaby, Nasri (C), Arshavin, Bendtner

Pad:

Almunia, Squillaci, Gibbs, Eboué, Rosicky, Ramsey, Chamakh, Gibbs

 

Kérünk mindenkit a kultúrált eszmecsére!

 

Mindenkinek Jó szurkolást kívánunk!

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (304)

13 éve
Törölt felhasználó
Aron21.Persze hozni kell.És tény tegnap nem játszottunk jól, ez főleg igaz az 1.félidőre.Meglátszik a kulcsemberek hiánya a játékon és az eredményekben is.Viszont nyertünk ,de elvették a gólt.És ilyenkor nem lehet hibáztatni mást csak a bírót és a segédeit.
A Mu vereséggel viszont hoztunk 1 pontot az éllovason és így még mindig esélyesek vagyunk a bajnoki címre.
13 éve
Törölt felhasználó
A MU csak úgy könyörög azért, hogy előzzük be, de mi nem vagyunk hajéandóak :coolsmirk:
Ezt a bukásukat már ki kell használni, következő meccseinken kötelező győzni!

A MU-nak egy 2-0-ás győzelemhez 1 gólt kell rúgnia, mert az ellenfél rúg helyettük még1et, nekünk ugyanehez a győzelemhez 4et kell rúgnunk, mert a bíró elvesz minimum 2 gólt! Sajnos nincs mit tenni, óriási szembeszéllel játszunk, de akkor is kötelező hoznunk az ilyen meccseket.
13 éve
Törölt felhasználó
attol még hogy nem tudod a kezdo 11-et csak a felét nekik kéne drukkolnod!!! :coolgrin: :coolgrin: :)
13 éve
Törölt felhasználó
szombaton mu és nem szerdán
13 éve
Törölt felhasználó
szombaton mu és nem szerdán

Szólj hozzá