Az Arsenal fiatal sztárja Jack Wilshere ígéretét tette, hogy hosszú távon az Arsenalban fog maradni. Az elkövetkezendő években meghatározó tagja szeretne lenni a csapatnak.

19 évesen Jack Wilshere már több mint 50 felnőtt fellépéssel büszkélkedhet a csapatban.

Wilshere nem csak az Arsenalba mutathatta meg idén a tehetségét, hanem Fabio Capello csapatában is, hiszen Wilshere nemrég kezdő tagja volt a nemzeti válogatottnak.

"10 év múlva még mindig az Arsenalnál akarok játszani, és trófeákat nyerni" – mondta Wilshere

"Az Arsenalba vagyok már rég óta, de ezt a csapatot nem lehet megunni. A klub jó hozzám, és én is imádok itt játszani. Semmiért sem hagynám el ezt a csapatot."

Arsene Wengerről is beszélt a fiatal angol, és köszönetét fejezte ki iránta, hogy berakta a nagy csapatba.

"Ezt az évemet neki köszönhetem, ő szavazott nekem bizalmat, és hálával tartozok neki." Végezte mondandóját Wilshere.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (37)

13 éve
Törölt felhasználó
Még mindig nem emésztettem meg a vasárnapi kudarcot!És milyen jó a United szurkolóknak ,mert mindig nyernek valamit ,mindig hozzák a fontos meccseket.Van hogy a szerencse melléjük áll .És nem látom a játékosoktól azt a nagyon nagy pluszt ,amit hozzáraknak az eredményhez ,de még is csapatként jól teljesítenek.Ugyanakkor sosem szurkolnék nekik és más csapatnak sem.Lehet például a Barcelona a legjobb csapa a világon ,de ez engem nem érdekel. Az Arsenal játéka ,játékosai akik megfogtak és bármennyire is fáj a sok kudarc ÉN más csapatnak maximum csak más sportágban fogok drukkolni!!GO GUNNERS ! WE LOVE YO ARSENAL!!!


Ya és remélem Wilshere még sok sok évig itt marad! Ramsey pedig remélem h szerdán játszik!!
13 éve
Törölt felhasználó
Emberek ha Wenger megy akkor sok játékos is ezt teszi....ettől félek a legobban....azt is letojom,ha nem nyerünk kupát,csak maradjon meg a keret (kis idő után úgyis nyernek vmit:P )plusz a stílus!!
Sztem nem egyszer láttunk olyat a football-ban,h egy új edző érkeztével egy adott játékos a formáját mellőzve kikerült a keretből csak,mert neki nem úgy tűnik a legerősebbnek a csapat...Wilshere az arsenal IKONJA lesz!!!!
Nem szabad eladni!!!
13 éve
Törölt felhasználó
Vela ismét csak gólt lőtt a WBA-ban, az előző meccsen is ő mentett meg egy pontot a birminghamieknek a 90. percben, most a 87. percben talált be a Stoke kapujába, ezzel jelenleg 1-1 a meccs, de lassan vége van! Grat Vela!
13 éve
Törölt felhasználó
na mindenkinek arsenalban gazdag jó éjszakát kívánok:D
13 éve
Törölt felhasználó
:(

Szólj hozzá