Arsene Wenger nem lesz elégedett, ha csapata megnyeri a Ligakupát, hiszen ennél többet vár ebben a szezonban együttesétől.

Az Arsenal első trófeáját gyűjtheti be 2005 után, de ehhez le kell győzniük a Birmingham-et a Wembley stadionban. Wenger tanítványainak jó esélyük van arra, hogy több trófeát is szerezzenek idén, mivel az FA kupában a BL-ben és a PL-ben is versenyben vannak még.

Ahhoz, hogy elégedett legyek a csapatnak olyan messzire kell mennie amennyire csak tud.

- mondta Wenger.

Miért adjuk fel az ambícióinkat Február végén?
Nem akarjuk azt, hogy megnyerjük a trófeát és leállunk a szezon hátralévő részére. A játékosok kvalitása miatt olyan messzire kell jutnunk amennyire csak lehet. Ha nem nyerjük meg a Ligakupát tovább kell mennünk a többi trófeáért.
Az idő elérkezett számunkra. Úgy gondolom, hogy minden sorozatban közel vagyunk a győzelemhez, de ehhez a legközelebb. Megnyugtató lenne számunkra, ha tudnánk magunkról, hogy képesek vagyunk rá.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (5)

13 éve
Törölt felhasználó
"...Úgy gondolom, hogy minden sorozatban közel vagyunk a győzelemhez, de ehhez a legközelebb..." A többi napokon meg jó távol...

Arsene Wenger monnyon le! >:-( :coolmad:
13 éve
Törölt felhasználó
Sok minden múlik ezen a mai meccsen ,ez legyen meg.És ha meg van a többit egy fokkal könnyebb lesz megszerezni:)
13 éve
Törölt felhasználó
Nekem már ez elég lenne. Ezzel is elégedett lennék, csak ez legyen meg. A többit aztán meglátjuk, de most csak erre koncentráljunk. Hogyha ma nyerünk, attól magasan fogunk szárnyalni önbizalom szinten, ha meg kikapunk akkor olyat zuhanunk a padlóra, hogy a következő meccseinken is érezhető lesz.
13 éve
Törölt felhasználó
Egyetértek én is ezzel a nyilatkozattal! A CC megnyerése (amit a döntőben már kötelező megnyerni) megtörheti a 6 éves jeget, és reméljük valami olyan gátat szakít fel a csapatban, ami elég erőssé teszi őket mentálisan a további sikerekre, mert a képességek a helyén vannak, de ennek a csapatnak mentálisan kell erősödni, a mai, esetleges kupasiker pedig egy nagy lépés lehet a szezonhátralévő részéhez!
Nem akarok jóslatokba bocsátkozni, hogy ezt meg azt kéne még megnyernünk, mindössze annyit a témához, hogy a CC serleg mellé még szerezhet a csapat egy trófeát az idei szezonban, mivel most megvan a kellő potenciál!

GO GUNNERS!!!
13 éve
Törölt felhasználó
egyetértek!
ahogyan nézem a fórumokat,MINDIG MINDEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT LEÍRJÁK AZ ARSENALT

ideje bizonyítani,CC+Bajnokság nekem megfelelne:P

Szólj hozzá