Az ágyúsok 2005-ös FA-kupa győzelem óta nem nyertek semmit, azonban vasárnap hatalmas esélyt kap Arséne Wenger csapata, hogy újabb kupával gazdagodjanak, hiszen a csapat a Birmingham Cityvel mérkőzik meg az Angol Ligakupa (Carling Cup) döntőjében.

Sagna szerint azonban az elmúlt évek sikertelensége nem fogja befolyásolni a vasárnapi játékukat, hiszen a csapat azóta nagyon sokat változott.

"Hat éve nem nyertünk semmit, és ez eléggé megviselte a csapatot. Nehéz úgy kezdeni egy szezont, hogy megnyehettél volna több kupát is."

"De mára felnőttünk, és ott vagyunk a döntőben, végre véget vethetünk ennek a rossz szériának."

"Eddig mindig megijedtünk a győzelem kapujában, s nem tudtuk a saját játékunkat játszani. Ezt nem így kell. Mindig bátran kell játszani, s most vasárnap megmutathatjuk, hogy igenis nyerni akarunk, s az étvágyunk nem csökkent."

Sagna szerint a korábbi évek sikertelensége is segítette az Arsenalt abban, hogy játékosai ilyen hamar 'felnőjenek'.

"Eddig féltünk, de ennek már vége. Korábban nem volt szerencsénk a sérülésekkel, de mára tanultunk a hibáinkból, s megtanultuk ezeket a helyzeteket kezelni, s mindent meg szeretnénk nyerni."

"Sajnos, eddig mindig elbuktunk a győzelem kapujában, azonban most vasárnap újabb lehetőséget kapunk, ám nem lesz könnyű feladatunk, hiszen a Birmingham is ugyanennyire szeretné ezt a kupát."

"A Wembley egy fantasztikus stadion, talán a legnagyszerűbb Európában, és most lehetőségünk van, hogy mit tudunk, hogy trófeákat is tudunk nyerni."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (9)

13 éve
Törölt felhasználó
MOST vagyunk a kapuban.
Hihetetlenül csalódott leszek, ha nem nyerünk. Ha nyer a Birminhgam teljesen tisztán tudásukkal múlnak minket felül, elismerem, de attól tartok nagyon, hogy idióta bíró ítéletek fogják befolyásolni a meccset. Lehet csak nekem vannak ilyen látomásaim, de holnap lesz a kékek tulajdonosának a születésnapja. Hát egy ilyen gazdag faszi kupát vesz a születésnapjára...
13 éve
Törölt felhasználó
OFF:
Lansbury végig játszott,Ramsey végig játszott,JET 10 percet kapott,de gólt lőtt
Watt 29 percet kapott
13 éve
Törölt felhasználó
ÉN LEGSZIVESEBBEN HENRYT KEZDETNÉM :D:D
13 éve
Törölt felhasználó
Woolwich1885
Sztem meg hülyeségeket mondasz RAMSEY????????? hogy még lesérüljön 1-2 évre ember RvP kezd és befejezi a meccset ÉS FELEMELI (remélhetőleg) A KUPÁT
13 éve
Törölt felhasználó
Hát nem tudom. Ha tehetném a B csapatot raknám ki a Barca ellen. Jelenleg szerintem az a legkevésbé fontos meccs. Most a legfontosabb a holnapi találkozó.

Szólj hozzá