Az Arsenal legendája, Nigel Winterburn figyelmeztetett, hogy komolyan kell venni a Birminghamet.

Arsene Wenger csapata 2005 után nyerhet újabb trófeát, azonban Winterburn szerint a Birmingham annyira megnehezíti az Arsenal dolgát, amennyire csak tudja.

Az Arsenal a szezonban már kétszer megverte Alex McLeish együttesét, azonban az egykori bekk szerint bizonyítani szeretnék, hogy képesek győzni az Arsenal ellen.

A Birmingham szempontjából úgy néz ki, hogy őket már mindenki leírta.

- mondta Winterburn.

Azonban ők másfelől közelítik meg a meccset. Ha sikerül tartaniuk a 0-0-t, vagy ha a nyomás az Arsenalon lesz, akkor azt fogják mondani, hogy nekik kellett volna nyerni.
A Birmingham már nagyon sokat tett ezért, nagyon eltökéltek és nehéz lesz őket megverni.



A 47 éves volt játékos, aki duplázott az Arsenallal tud néhány dolgot arról, hogyan lehet trófeákat nyerni, és hiszi, hogy a vasárnapi csak a kezdete lesz a trófeagyűjtésnek.

Ha nyersz valamit játékosként, akkor az az érzésed, hogy valami mást is nyerned kell, és hiszek benne, ha ez a csapat megnyeri az elsőt, utána már gyorsabban jön a második.
Úgy gondolom ez a legfontosabb, megnyerni az első kupát, még akkor is, ha ez csak egy Ligakupa. Ez megadja nekik a lendületet és a hitet. Az első trófea, amit az Emiratesbe tudnak vinni megadja nekik a szükséges kezdőlökést.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (5)

13 éve
Törölt felhasználó
nem szabad így van nagyon keményen fognak küzdeni az biztos...mivel nekik csak a kupa van
13 éve
Törölt felhasználó
Ugyan azt gondolom, mint homerkaro. Itt jöhetne egy 3. osztályú csapat is, a kupa döntő mindig egy külön meccs. Lehet borzalmas formában a Brimingham (nincs abban, csak lehetne), akkor is vasárnap a toppon lesz. Félek, félek, de ha odateszik magukat a mi játékosaink, akkor meg tudják nyerni.
13 éve
Törölt felhasználó
ez az a meccs aminél tök mind1 ki az ellenfél mert kupa döntő. jelen esetben nincs különbség a között h a bc-vel vagy a mu-val játszanánk. ugyh hajtani kell és nyerni. bizom az bendő rvp arsha trióban.
a védelemmel kapcsolatban meg vicces az érzésem mert nyugodt vagyok és évek óta nem voltam az a védőinkkel kapcsolatban.
13 éve
Törölt felhasználó
Remélem mi nyerünk!!De nem szabad leírni az ellenfelet. Ez egy döntő és a Birmingham is ugyanúgy fog hajtani mint mi a végső győzelemért.A vezetést már a meccs elején meg kell szerezni és onnantól kezdve miénk a meccs. Tudom beszélni könnyű.
13 éve
Törölt felhasználó
Semmiféleképpen sem szabad leírni a Birmingham City-t, mert akkor könnyen úgy járhatunk, mint ellenünk a Barcelona.

Kétszer vertük őket a szezonban, de így is egy felemás képünk van róluk, valamint az ellenük mutatott játékunkról, mivel az Emiratesben nyögvenyelősen nyertünk 2-1-re, míg St. Andrews-ban nehéz kezdés után viszonylag "simán" nyertünk 3-0-ra az új év első napján.
Most viszont nem is lehet kérdés, mindenképpen nekünk kell nyernünk!
GO GUNNERS!!!

Szólj hozzá