Ahogyan a múltban Arséne Wenger, most Samir Nasri is azt a tájékoztatást adta az új szerződésének állapotáról, hogy csak az idei szezon végén ülnek tárgyalóasztalhoz az Arsenal, illetve az ő képviselői.

Ez a játék már csak azért is veszélyes, mert Nasri 2008 nyarán kötött szerződése a következő évben esedékes, hogy lejár, így a Bosman-szabály értelmében a jövő nyáron ingyen igazolhatóvá válik, s ez megnyithatja az utat az olyan kérők előtt, mint a Barcelona, vagy a Real Madrid.

"Mindkét fél kölcsönösen ígéretet tett egymásnak, hogy csak a szezont követően ülünk le tárgyalni. Jelenleg most a bajnoki cím elhódítása a prioritásunk, valamint az, hogy a lehető legtovább jussunk a Bajnokok Ligájában." - mondta Nasri.

"Amit még elmondhatok, az az, hogy élvezem a londoni életet az Arsenallal, úgy érzem, hogy még számos pontot tudok javulni, segítve a klubot. Az egyik célom az volt, amikor ide igazoltam, hogy trófeákat nyerjek, s nem távozok addig, amíg ez nem sikerül."

"Természetesen nagyon megtisztelő, amikor egy másik nagy klubbal hozzák összefüggésbe a nevemet, de tudom, hogyan működnek ezek a dolgok. Ha lenne konkrét ajánlat, akkor minden bizonnyal döntenem kellene."

"Ugyanakkor isméltem, boldog vagyok itt, nincs semmilyen okom, hogy klubot váltsak. Úgy érzem, sokat fejlődtem az ideigazolásom óta, s tudom, hogy itt elérhetem a teljes potenciálomat."

"Őszintén szólva nem gondolkoztam el azon, hogy elhagyom az Arsenalt. Jól érzem itt magam, megkapom a megfelelő támogatást a körülöttem lévőktől. Nem vita tárgya, hogy az Arsenal az első számú választásom, és nem gondolkozom azon, hogy más csapatnál, vagy más ligában akarok tovább játszani."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (26)

13 éve
Törölt felhasználó
Szerintem nehéz összehasonlítani két különböző bajnokságban játszó játékost.Főleg úgy,hogy Hazard 2 évvel fiatalabb mint Walcott.(Ami igenis sokat számít). Theonak megvan a képessége ahhoz,hogy klasszis legyen. Egyszerűen csak higgadtabbnak kell lennie a befejezésekkor. Jó példa erre a Chelsea ellen meccs. Szvsz Theo jelenleg képességekben jobb,Hazard pedig játékintelligenciában.
13 éve
Törölt felhasználó
Walcott sokkal jobb mint Hazard...
13 éve
Törölt felhasználó
nem értem mit néztek:D

Walcott az ARSENAL egyik vezére az ANGOL bajnokságban
Hazard pedig a LILLE egyik vezére a FRANCIA bajnokságban
13 éve
Törölt felhasználó
Szereten Theot, de Hazard sokkal technikásabb, mint ő, valamint okosabb a focihoz. Ráadásul ő is eszméletlen gyors, és jobban kitudja használni (bár tény: mindezt a francia bajnokságban nem a pl-ben) ezt az adottságát. Az a helyzet, hogy Eden-ből sokkal nagyobb játékos lehet, mint Theból, akit mint mondtam nagyon bírok, de úgy igazából ebben, az eddigi "legjobb" idényében se győzött meg arról, hogy világklasszis játékos lenne. Ha megcsinálná egyszer-kétszer a Liverpool vs. Walcott féle cseleit, akkor könnyen megváltozna a véleményem:)
13 éve
Törölt felhasználó
Walcott 20-szor jobb Hazardnál...
mit tett le az asztalra a belga?
PL-ben:???
hagyjuk már..
már csak ezért is sokkalta jobb TW14

amúgy kapus kur.*ra nem kell,védő talán,KP egyáltalán nem,csatár talán

Xavi meg játszani fog a visszavágón

viszont Valdes és Piqué nem,Puyol és Xavi lehet,hogy nem,de valószínűleg igen,viszont egyikük sem lesz csúcsformában a kihagyás után,főleg Zábó Árpi..

Szólj hozzá