Wenger vissza emlékezett, az 1998/99-es Premier League kiírásra, amelyet a Manchester United 1 pont előnnyel nyerte meg az Arsenal előtt.

Jelenleg az Arsenal az egyetlen csapat, amely mind a négy porondon versenybe van,  hiszen a Premier League-en kívül az Arsenal nemsokára a Wembley-ben küzd meg a Birmingham City ellen a Liga kupa győzelemért. Ezen kívül az Arsenal az FA kupában és a Bajnokok Ligájában is versenyben van.

Wenger arról beszélt, hogy hasonló lehet a véghajrá, mint az volt a 98-99-es kiírásban, de most szeretné, ha az Arsenal lenne a végső győztes.

"Azt akarom, hogy minden egyes versenyben ott legyünk a végelszámolásban, még ha olyan szoros is lesz, mint az volt a 98/99-es szezonban."

"Személy szerint hiszek benne, hogy mindenhol ott tudunk lenni a legvégén."

"Ez csak azon múlik, hogy mennyire akarjuk ezt. A csapat tele van fiatal tehetségekkel, akik már fiatalon igen nagy tapasztalattal rendelkeznek, és éhesek vagyunk a győzelemre. Mindenki elkötelezett a csapatba, hogy a végsőkig meneteljünk."

"Nem lehet választani, hogy melyik versenyt adod fel, ez butaság. Hogy meddig leszünk képesek elmenni? Nem tudom, az én feladatom hogy addig vigyem a csapatot, ameddig csak lehet, de az biztos, hogy az egyik kupát se fogom feladni a másik miatt."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (10)

13 éve
Törölt felhasználó
ez Almuniától gól lehetett volna
13 éve
Törölt felhasználó
hu majdnem 2-0!
13 éve
Törölt felhasználó
Legyen meg az 1.trófea!!!!! ;)
13 éve
Huhh, ezért ennyire ne rohanjunk előre, jelenleg még egy sincs!
13 éve
Törölt felhasználó
de akkor már 7 kupát nyerjünk BL,PL,Carling,FA,angolsuperkupa,eusuperkupa,klub vb

Szólj hozzá