Arsene Wenger Jack Wilsheret a Manchester United nagy öregjéhez, Paul Scholeshoz hasonlítja.

Az összehasonlítás a valaha volt egyik legjobb Premier League játékossal akkor válik egyértelművé, amikor Wilshere technikai képességei és harcossága egyesül. Wenger tudja, hogy ez ritkaság a mai futballban.

Olyan játékos, mint Scholes. Tud harcolni is és játszani is

- mondta Wenger az arsenal.com-nak.

Jackben minden megvan, amit egy középpályástól elvársz, legyen szó bármilyen feladatról. Jó támadásban és jó védekezésben is. Általában olyan játékosok vannak, akik az egyik feladatot jobban el tudják látni, mint a másikat. Ő azonban mindkettőt jól eljátssza.
Több mint agresszió, én inkább elkötelezettségnek hívnám. Az agresszió valami negatív dolog. Ő egy elhivatott játékos, és ezt a mentalitását meg is kell tartania.
Nyugodtan mehetsz 'csatába' vele. Néha a kezdésnél kicsit túl van pörögve, de én szeretem ezt az oldalát a jellemének. Elszánt, harcolni fog és soha nem fog meghátrálni.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (9)

13 éve
Törölt felhasználó
amikor 16 éves korában, a Haladás ellen megláttam játszani, már akkor leesett az állam. elképesztő tehetség! :D
13 éve
Törölt felhasználó
Theo 14
és WILSHERE nem adja majd oda neki :D de az Arsenal és az angol válogatott jövöje is benne van
13 éve
Törölt felhasználó
Wilshere Szcesny Frimpong Song Kosziany Gibbs Vela Ramsey ilyen fiatal nevelésekkel azért semeik csapat nem büszkélkedhet. Még sorolhatnánk Coclen,Lansbury,JET stb. amugy meg még ott vannak Wneger "nagyöregjei" :D Fabregas Nasri Walcott RvP Verma Sagna és sokan mások szerintem nekünk van és leswz még 5 évig a világon a legjobb keretünk HA Szcesny tudja tartani a formáját akkor az örökös probléma a kapuspszton is megoldva és végre együtt játszhat VERMA és KOSZI és cserepadon DJ :D
13 éve
Törölt felhasználó
ő Wenger második csapaton belüli "új" igazolása( másik Dj), nagyot húzott vele a mester. jól látja el a feladatait, és nem fél belemenni egy-egy ütközötbe. nagyon kemény, mégis becsületes és nem sunyi módon rúg oda. a jövő Arsenal illetve a válogatott alapembere lehet.
13 éve
Törölt felhasználó
Igazi kemény angol srác. :D

Szólj hozzá