Az egykori Arsenal belső védő, Martin Keown szerint a Thomas Vermaelen-Laurent Koscielny páros jelenti az Arsenal számára a jövőt a védelem közepén.

Az angol a Daily Mail-nek elmondta, hogy meggyőzte Laurent Koscielny első szezonja a klubnál és hozzátette, hogy Vermaelen sérülése rendszeres lehetőséget biztosított számára a védelem közepén.

Arról, hogy miért lenne ez a kettős ideális az Arsenal számára Keown azt mondta, hogy mindkét játékos technikailag jól képzett és nagyon mozgékony, ami nagyon fontos dolog a védők számára a mai futballban.

Vermaelen a jövő hónapban visszatér, és akkor Wenger számára felvetődik a kérdés, hogyan rotálja a belső védőket, ugyanis Johan Djourou is nagyon jó szezont fut.

A két játékosról Keown a következőket mondta:

Habár kiállították a Liverpool elleni bemutatkozó meccsén, Koscielny jó benyomást tett azóta, hogy nyáron megérkezett a Lorient gárdájától. Wenger lehet úgy gondolta, hogy nem fogja túl sokat játszatni ebben a szezonban, azonban Vermaelen sérülése megadta számára a  lehetőséget. Ez felgyorsította a fejlődését, és Vermaelennel kiváló párost alkothatnak majd. Technikailag jók, és nagyon mozgékonyak, ami fontosabb, mint a fizikai erő napjainkban. Koscielny megmutatta, hogy megtud birkózni a veszéllyel a pálya minden részén a Barcelona ellen.



Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

13 éve
Törölt felhasználó
Amúgy Seamus Coleman-t leigazolhatná Wenger elég jó, az más kérdés, hogy nem biztos, hogy beférne.
13 éve
Törölt felhasználó
Kiesett egy nagy rivális bár lehet hogy jelen formája alapján ink az Everton anagyobb rivális amugy a Köbenhavn nagyon remélem hogy nem fog 11 védővel jatszani
13 éve
Törölt felhasználó
szeretlek Everton.. :)
13 éve
Törölt felhasználó
És ezek után játszik a dánokkal Bl-t a Chelsea. Ennek örülök, mert amúgy sima továbbjutás lenne, de egy ilyen lelkiállapotban a dánok meglephetik őket!
13 éve
Törölt felhasználó
hehe a Judás kihagyta megérdemelte az Everton...

Szólj hozzá