Az Arsenal legenda Martin Keown is visszhangozta, ahogy minden Arsenalos gondolkodik a világon. A csapatnak minden telhetőt be kell vetnie, hogy megtartsák Robint.

Keown aki megnyerte mind a hét nagy trófeát a csapattal, úgy véli, hogy a szurkolóknak nagy szerep jut a meggyőzéséhez, akinek a szerződése a jövő nyáron lejár. A korábbi angol válogatottat a vasárnapi lapok idézték.

 

Az Arsenalnak egyszerűen csak meg kell tartani Van Persiet. Egy igazi egyéniség, a csapat mindig számíthat a góljaira, úgy mint Messiére. Fontosak neki a győzelmek, nem veszíthetjük el.

 

Érdekes, hogyan fejlődött ilyen játékossá. Ott voltam a csapatban amikor megérkezett. Úgy jött be első nap a csapathoz mint egy fiatal srác. Most pedig azt hiszem valami extrával rendelkezik, hiszen ő a csapat kapitánya.

- a kapitányért sok csapat érdeklődik. Keown szerint másol nem szeretnék úgy Robint mint itt.

 

Nem tudom elképzelni azt, hogy máshol is ugyan ezt kapná a rajongóktól. A szurkolók szeretik őt és a szerződését amint lehet le kell rendezni. Lehet, hogy máshol sikeres lenne, de jelenleg elégedett hiszen jó formában van.

- zárta

 

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (13)

12 éve
Törölt felhasználó
Így van! ha 200000 fontos heti fizetés kell akkor annyi! :D :D
12 éve
Törölt felhasználó
*CeSc*! Szerintem Robin magatartása nem csak a karszalaggal javult. Már évek óta nincs vele probléma, fiatal srácként volt egy kicsit "túlfűtött", teszem azt az utóbbi 3 szezonban már teljesen éretten viselkedik, idén pedig egyenesen példamutató a hozzáállása!
12 éve
Törölt felhasználó
Raphael Honigstein egy nagy tisztelettel bíró német újságíró szerint a Köln és az Arsenal megegyezett Podolski átigazolási díjáról.
12 éve
Törölt felhasználó
Ja igen... Robinnak gyerekei vannak. Ha most eligazolna spanyolba, a gyereknek meg kéne tanulni spanyolul, új iskola tehát kilőve. Igaz ez olaszra is akár. A cityhez pedig nem gondolnám, hogy eligazolna.

Szóval már csak a gyerekei nyugalma miatt is maradhat.
12 éve
Törölt felhasználó
RvP egyszerűen eltűnne a sok sztár között, ha esetleg eligazolna a Barcához vagy a Reálhoz. Idáig sem volt reflektor fénybe a klubnál, hiszen valljuk be őszintén, hogy Henry vagy Fabregas nagyobb névnek számított mint ő. Most már, hogy családapa, és a csapatot kihúzta a sz*rból mint egy igazi kapitány, sokat nőtt a szurkolók szemébe. Ki tudja, hogy most milyen játékos lenne, ha csak fele annyit lett volna sérült, mint az előző szezonokba.

ui.: Azt még hozzá tenném, hogy a magatartási problémáit valamennyire sikerült orvosolnia Wengernek, és ez nagy részbe a karszalagnak köszönhető.

Szólj hozzá