A korábbi Arsenal védő Martin Keown sürgetésre hívta fel Arséne Wenger figyelmét. A legenda szerint az Arsenalnak vissza kell hoznia az egykori legendát, ha csak rövid időre is.

 

Keown úgy véli, hogy túl nagy hangúlyt fektet a csapat Robin van Persire-re. A holland csatár fantasztikus formában van, idén 29 Premier League mérkőzésen 31 gólt szerzett. A célok elérése érdekében fontos lenne Henry kölcsönvétele, aki jelen pillanatban a New York Red Bulls csatára.

 

Talán kell egy középcsatár.

 

Heny már edzésben van a csapattal és jó lenne ha kölcsön vennénk, de ez csak egy rövid távú megoldás.

-zárta szavait a legenda.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

12 éve
Törölt felhasználó
Henry y u no signing?? :D
12 éve
Törölt felhasználó
áá ne is mondjátok egy álom lenne ha vissza téren...
12 éve
ne csak kölcsönbeee!!!:@@ :D :D
12 éve
Törölt felhasználó
Sajnos ilyenkor jön az a gonosz megjegyzésem:D Hogy ak lub és Wenger nagy ívben szarik rá mit szeretne a tábor vagy a régi játékosok,eddig is szartak rá és ezután is fognak.
De ha már ennyire kapzsik ,h imádják a pénzt benn tartani,nem fogják fel,hogy ebből ők is profitálnának?De még mennyit?:)
AMúgy azt mondom örök Henry hívőként,hogy mindig kelleni fog még 70 évesen is leigazolnám.
És remélem,ahogy lejár a red bullnál a szerződése,vagy bármilyen lehetőség lesz rá,észbe kap a klub és visszahozza,mert ő neki nem lenne méltóbb visszatérése,csak az ha ARsenal mezt ölthetne magára újra!
12 éve
Törölt felhasználó
Remélem télen tényleg leigazoljuk, hacsak kölcsönbe is. Az a rutin, amit ő tud nyújtani bármely játékosunknak, az a későbbiekben még jól jöhet. Azt a higgadtságot és eleganciát is csak irigyelni lehet. :D
Minden szempontból tökéletes megoldás lenne, hacsak rövid távra is.

Szólj hozzá