Jack Wilshere jó benyomást tett múlt héten, mikor a Dánia elleni meccsen először volt kezdő az angol válogatottban, az egész nemzet dícséri a 19 éves játékost. Theo Walcott lassan beverekedi magát a kezdőbe, miután kimaradt a világbajnokságra utazó keretből, Kieran Gibbs pedig az augusztusi Magyarország elleni debütálása óta folyamatosan ott kopogtat a válogatott ajtaján, bejelentkezve az új balhátvéd posztjára.
 Song bennük érzi az angol válogatott jövőjét: "Mindig jó látni, mikor a csapattársaid jól teljesítenek a válogatottban, úgy gondolom, Jack, Theo és Kieran előtt is szép jövő áll a válogatottban is. Jack hihetetlenül fiatal játékos - durva belegondolni, hogy még csak 19 éves, mert úgy játszik, mintha már 200 Premier League meccs lenne a háta mögött. Nagyon boldog vagyok, hogy vele játszhatok - állandóan figyelni és tanulni akar, nem vagyok meglepve, hogy bekerült az angol válogatottba."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (14)

13 éve
Törölt felhasználó
áhh bakker, port.hu-n olvasom a menetrendet... negyedórát ad le élőben vagy mivan? áááá :D :S
13 éve
Törölt felhasználó
Lionel Messi has confessed he would love to play alongside Cesc Fabregas in Barcelona colours

Nem hivatalos, a Facebook-on olvastam :D :D
13 éve
Törölt felhasználó
ezt hívják pofára esésnek :)
13 éve
Törölt felhasználó
Az hagyján(de szép szó :D) hogy nem ma van a meccs, de ráadásul nem is adja a sport klub,mert helyette inkább női kézilabda lessz!Igaz 19.45-től felvételről leadja,de akkor már inkább a neten élőben!!!GO GUNNERS!
13 éve
Törölt felhasználó
kurva élet most jöttem rá h nem is ma van a meccs...-.-

Szólj hozzá