Az Arsenal szeretné elhozni a Montpellier védőjét, Emir Spahic-ot. A játékost és a klubot megkereste az Aston Villa a múlt hónapban, azonban az átigazolás nem jött létre.

A bosnyák válogatott szóban már megállapodott Arsene Wengerrel, hogy az Arsenalba igazol 2010 augusztusában, azonban a klubok nem tudtak megegyezni az árban. A Montpellier mostanra viszont elfogadta, hogy a 30 éves védő el kívánja hagyni a klubot és ezt figyelembe fogják venni a tárgyalások során.

Karrierje során Spahic különböző horvát, orosz és francia klubokban játszott, többek között a Lokomotiv Moscow alkalmazásában is állt. Nagy nemzetközi tapasztalattal rendelkezik, ugyanis már 45 alkalommal szerepelt a bosnyák válogatottban.

Koscielny és Djourou jól játszik ebben a szezonban, azonban védőkben nem túl széles a választék. Vermaelen hamarosan vissza fog térni sérüléséből, viszont Squillaci képességeit sokszor megkérdőjelezik.

Az Arsenal tavaly megszenvedte a minőségi belső védők hiányát a BL-ben amikor a Barcelonával játszott. Silvestre komoly kritikákat kapott akkor. Arsene Wenger reméli, hogy a mostani párharcban a védők jobban teljesítenek majd, de már most védőt keresnek.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (12)

13 éve
Törölt felhasználó
Vertonghen kell nekünk
13 éve
Törölt felhasználó
az Isten faszát -.-":D

am tuti kamu
13 éve
Törölt felhasználó
oks köszi:D:D
13 éve
Törölt felhasználó
fabre! az vezércikk az egy új funkció az oldalon, amely arra jó, hogy a fontosabb (legfőképp szolgálati híreket) több ideig láthassátok és így nem kell minden új hír után alakítani a hírek sorrendjét, hanem automatikusan a 2-3. helyre teszi a friss cikkeket, előnybe helyezve az adott vezércikket!

ezt a funkciót a jövőben (előreláthatólag) az előzeteseknél és a szolgálati cikkeknél fogjuk majd használni! ;)
13 éve
Törölt felhasználó
fabre ! az oldalon eddig ügye voltak kiemelt hírek, rövid hírek, és blogok. az újdonság ami mostanába van, az az úgynevezett vezércikk. Ez azt jelenti, hogy néhány hír ami fontosabb, azt az oldal legelső hírének rakja automatikusan. Ezért van, hogy néhány új hír ezek alatt jelenik meg.

Szólj hozzá