A Montpellier védője, Emir Spahic egy bosnyák lapnak elárulta, hogy a a tervek szerint zajlanak a tárgyalások az Arsenallal, s hogy az átigazolás hamarosan lezárulhat.

Spahic, aki a bosnyák nemzeti válogatott kapitánya, remek szezonon van túl, hiszen az újonc Montpellierrel az ötödik helyen végeztek a francia bajnokságban, valami a válogatottal is majdnem kijutottak a dél-afrikai világbajnokságra.

A 29 éves játékos három szezont töltött el a Lokomotiv Moszkvánál, mielőtt tavaly nyáron Franciaországba költözött. A jelenlegi szerződése 2014-ig szól, így ez az átigazolás is hasonló türelmet és időt igényel, mint Laurent Koscielny esetében a Lorienttel - ám Spahic még így is olcsóbb megoldásnak tűnik, mint például Per Mertesacker leigazolása a Werder Brementől.

"A legfontosabb dolog az, hogy egyelőre minden tárgyalás a tervek szerint alakul, és az átigazolást hamarosan véglegesíthetjük. Az Arsenal egy remek csapat, jómagam pedig Arséne Wenger nagy tisztelője vagyok. Azt azonban csak remélni tudom, hogy a Montpellier együtt fog működni." - mondta Spahic a bosnyák SC Sport oldalnak.

A játékos egyúttal azt is elárulta, hogy semmiféle Christian Leutrumot  nem ismer. Mint ahogyan arról tegnap beszámoltunk, a sport.co.uk internetes oldal Leutrum szavait idézte arról, hogy még nincs hivatalos ajánlat az Arsenal részéről.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (54)

14 éve
Törölt felhasználó
transfermarkt.de azt írja h Spahic jobb lábas, értéke kb. 5.2 millió euró, nemtom honnan veszitek h ballábas...
14 éve
Törölt felhasználó
Még ,amit kihagytam,hogy igen!
Nehéz megtartani a játékosokat,de valamit találjon ki a klub,tényleg nehéz lesz megtartani Fabregast,mert valőszínűleg neki a győzelem hiányzik a legjobb és valljuk be elérhetné ezt a Barca nal sajnos.
Szóval nem tudom ezt megfogni,de az hogy innen sokan távoznak így vagy úgy,furcsa,rengeteg dolog állhat a háttérben,tényleg nehéz innen bele látni.
14 éve
Törölt felhasználó
FEcc04!

Na azt kihagytam belőle,hogy nem az a mérvadó,amit a haverom édesapja mondott:).Nem mondok ellent önmagamnak.Amikor én ezt meghallottam,azt mondtam rá ,hogy ez hülyeség.
Most sem mondom azt hogy elhiszem 100%-ig,de hazudnék,za azt mondanám,hogy nem szoktam elgondolkozni a dolgokon,bele értve ezt is is meg még jó néhány dolgot ezzel kapcsolatban.
Szóval,az ami furcsa számomra,hogy Wenger furcsa dolgokat nyilatkozik,vagy a sajtó torzít.
De itt van egy nyilatkozata Eduról.
"Eduardo az Arsenal játékosa, és sokat várok tőle ebben a szezonban. Szörnyű sérülése volt, a poklot is megjárta ezzel, de azt gondolom, hogy a fantasztikus munkamorálja és eltökéltsége miatt óriási haszon lesz a csapatnak."

Tehát ebben nekem nem az jött le hogy nem akarja játszatni,aztán hirtelen közli vele ,hogy mégsem tud garantálni annyi játéklehetőséget.

Nem erre akarom kiélezni a mondandóm,inkább azt akarom hogy egyik hétről a másikra pl hogy eladta Edut.Én nem értettem ezzel egyet.Végre lett volna csatár posztra elég ember,de majd Vela Persie és Chamakh,tényleg bízom bennük.

A következő idézet:
„Nem egy olyan csapat vagyunk, amely már a körforgása végén van, mi a ciklus elején vagyunk. Szóval a jövőnk nem azon múlik, hogy kit veszünk, vagy kire van szükségünk, sokkal inkább azon, hogy mennyit tudunk fejlődni.”

Ezt is lehet többféleképpen értelmezni,úgy is,hogy a nyerő széria még csak most kezdődik,vagy egy érett csapattá válás rögös útjának ez elején vagyunk.

De figyeljetek én azt mondom,hogy okés nagyon jó ötlet,lehet ez a jövő csapata,én ezt aláírom és hiszem is.
De ezt a sportot győzelemre játszák!

És igen FEcc04 ,nem mondom,hogy alibi csapat,de akkor is valami nem stimmel.
Azért egy ekkora klubbal elég furcsa ezt eljátszani,hogy 5 évig nem nyer semmit,amit már eleve para csinálni egy edzőnek,hiszen a legtöbb klubnál elküldik pár sikertelen szezon után.
Ezzel nem állítom azt hogy Wengernek el kell mennie!Ne értsd félre!
De el kéne gondolkozni,hogy vajon helyes-e ez?Valóban eredményes tudok lenni ezzel a csapattal?
Valóban tud nyerni a premier ligben?Irigyek az ellenfelek nyílván,de abban a sok nyilatkozatban is van némi realitás,amit szoktak általában!
Szóval hangsúlyozom,hogy a spurs és a city eléggé kezd felzárkózni,ami azt jelenti,hogy még kevesebb hely lesz a dobogón,ezt észre kell venni egy ekkora klubnak és cselekedni,ha tetszik hanem.Ilyen a futball sajnos üzlet az egész.
És igen erősíteni pénzért lehet nem pedig ingyen,aláírom persze Wenger nagyokat húzott egyes játékosokkal,akiket ingyen hozott vagy olcsón és beváltak!
De akkor hozzon ingyen el minden klasszist!A fenébe is!
Akkor miért nem arsenal mez van Cole on?Na?
Akad még sok ingyen játékos!Engem nem érdekel,h fizet érte vagy nem vételkor!




Jó látni ezeket a fiatalokat tényleg 18 éves Wilshere-t vagy Walcottot,de egy Ferdinandon vagy egy Terryn is átjutnak oly simán?
Vagy letud győzni-e ez a csapat egy Barcelona nagyságú csapatot?
Hát letudna!Ha befoltozná a lyukakat Wenger.

Mert tényleg zseniális a csapat!
De az elmúlt szezonok alatt én azt mondom,hogy mindig a főpróbán sült be a csapat!

Igen állítom ezt,Wenger azt nem vette észre,hogy ha meglenne a megfelelő minőségű cserepad,akkor tudnánk hozni a minőséget,és az Arsenal esetében mindig a sérültek mennyiségével van a probléma,hogy amikor igazán kellenének akkor nem állnak rendelkezésre,bízom ebben az új gps rendszerben!

De igen ismeretlenből hozott jó játékosokat,de valljuk be kicsit ismertebb klasszis játékosokkal biztosabb a győzelem,de erről se vitatkozzunk!

Nem azt mondom,hogy költekezzünk ész nélkül mindenféle játkost vegyünk meg mint a City,nem de legyen minden területen minőségi ember pótlásnak,jó a keretünk,de mondom engem csak ez bánt ,hogy mindig olyan kevésen múlott.

A másik pedig az ,hogy ne jelentse ki könyörgöm Wenger,azt hogy még érkezni fog 1-2 vagy 2-3 minőségi játékos a csapatba,azután meg csak cáfol cáfol.
Most is mi volt a kapus poszttal?
Látom ebben egyetértünk amúgy,hogy kellene valaki.
De valójában meg sem tudjuk,hogy mekkora erősítés lenne számunkra,egy új kapus,én azt mondom egy klasszis kapussal robbanhatnánk nagyot!
Almunia és Fabi nem klasszis!De csinálja csak Wenger,az a baj hogy az óra ketyeg,a szurkolók türelme is elfogy sajnos.

Bízom benne,de rossz azt látni már jó pár szezon óta,hogy jön egy olyan meccs amit lazán hoznunk kell,és vagy végig szenvedjük (ez a tipikus lefulladunk a 16-os elött Sagna adogatja be a gyengébbnél gyengébb labdáit,és nincs meg az áttörő erő) jah és vezetésre állunk több góllal és lásd Spurs meccs(4-4)
Vagy még jó pár meccsen nem tudtuk megőrizni előnyünket,de ez a Celtic meccs is majdnem bukó lett IGAZ FELKÉSZÜLÉSI MECCS VOLT ÉS NEM EZ VOLT A LÉNYEG,HANEM MEGNÉZTE KI HOL JÁTSZIK KIVEL STB.
14 éve
Törölt felhasználó
eriCesc!

az valóban igaz, hogy az átigazolási keret most megvan! hozzá is nyúlt Wenger Koscielny leigazolásánál, elég mélyen...
azzal nem értek egyet, hogy nem érkezik minőségi erősítés - jelenesetben ezt csak a kapusposztról lehet elmondani... -, mert Wenger ritkán igazol, de akkor a minőségre ad! ezen a nyáron 2 játékos érkezett - abból 1 ingyen, tehát még mindig kell, hogy legyen Wengernek egy bizonyos pénzkerete, de igazából azt se tudhatjuk, hogy mi az oka annak, hogy Wenger ennyire "finoman" költekezik...
van még egy hónap igazolni, és nekünk szükségünk lenne egy védőre / vagy esetleg még + egyre?

ezenkívül a kapusposzt a legnagyobb szálka a szememben, mert Almunia és Fabianski nem fogják tudni betölteni az ott keletkezett űrt, azt pedig nem teheti meg az Arsenal, hogy kapushibák miatt pontokat hullajtson, sorozatosan!

véleményem szerint még nem estünk át a bizonyos ló túloldalára, én egy jó szezont várok a csapattól, mert ha minden jól halad, és Cesc is itt marad, akkor a csapat kemény magja együtt lesz a következő szezonban is...
14 éve
Törölt felhasználó
cefregunner!!!!!!
Hát kb igazad van,nagy részében....
De a gond az,h sok ilyen játékos volt akik a semmiből jöttek és mielőtt beértek volna,elmentek. Pl:Flamnini,Hleb,Adebayor,(Toure),stb stb...
Nem vitatkozom veled csak szerintem nem fog bejönni Wengernek az,h majd évekig építi a csapatot és majd lesz egy ütős gárda akik mindenkit elvernek.....Mert sajnos addig mindig elfog menni a csapat legmeghatározóbb tagjai......és mindig vki újat kell beépíteni amivel megint megy az idő és megint semmi.....én mg most is azt mondom,h 2,3 év múlva lehetünk csak bajnokok ,akkor viszont talán mindent viszünk pár évig,mint most a Bőrszalonna....

Szólj hozzá