Az Arsenal játékosa Samir Nasri ott van a holnapi Barcelona elleni keretben.

Nasri január 30-án sérült le az FA kupa mérkőzésen és a jelenlegi helyzet szerint,  a kezdő csapatba is van esélye bekerülni, de a cserepadon mindenképpen ott lesz. Ez jó hír az Arsenal szurkolók számára.

Ha összeállna az Arsenalban az álomközéppálya ( Nasri,Wilshere,Song,Fabregas,Walcott) és Van Persie-vel kiegészülve, akkor van esélyünk meglepni a Barcelonát egy jó eredménnyel.

A jó hírek mellet negatívumokról is bekell, hogy számoljak, hisz Sagna [eltiltás miatt] és Diaby [sérülés miatt] nincs ott a keretben, viszont Rosicky igen.

Arsenal holnapi kerete: Szczesny, Kościelny, Djourou, Squillaci, Clichy, Song, Walcott, Eboue, Wilshere, Fabregas, Arshavin, Nasri, Van Persie, Rosicky, Almunia, Gibbs, Denilson, Chamakh, Bendtner.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (19)

13 éve
Törölt felhasználó
FanofArsenal:
Teljesen pontosan megértetted, amit közölni szerettem volna :D
Jaja Walcott-ot azért lenne jobb csereként játszatni, mert a fáradt védőket könnyebben letudja hagyni (lásd tavaly), de ha nem őt akkor, mást (egy olyan játékost muszaj a padon tartani) aki képes lehet lendületet vinnni a meccsbe, és esetlegesen megforditani a meccset...mást nemnagyon tudok elképzelni, max Chamakh-ot, (Bendöt semmiképpen sem)...Denilsonról nembeszélnék, egy 0, Gibbs hátvéd,Nasri pedig sérült..:(
ilyenkor hiányzik nagyon Diaby, ő képes színt vinni a játékba, és megindulásával,labdatartásával operálni, testével arrébb taszajtani ilyen Xavi és iniesta vékonyka testű embereket...
13 éve
Törölt felhasználó
Mindenkinek jó szurkolást és arsenal győzelmet kívánok! Szerintem már csak a meccs után (holnap )jövök !
Csá! GO GUNNERS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;)
13 éve
Törölt felhasználó
jó lenne! Ez a győzelem lökést adhat a liga kupára az meg a visszavágóra az meg Bajnokság hajrájára :D :D :D :D :D :D
Ma kiderül hogy még mindig hatjuk- e mind a 4trófeára!
13 éve
Törölt felhasználó
pedig úgy lesz:D
13 éve
Törölt felhasználó
Arshapatya én megcsókolom a földet ,ha nyerünk és belenevetek( virtuálisan) a paraszt Barca drukkerek szemébe :D

Szólj hozzá