Mint arról beszámoltunk a játékos kölcsönbe került a skót gárdához, s remekül játszott a szombati Motherwell elleni 6-0-ra megnyert találkozón.

Bartley eredetileg középső védő, nem pedig középpályás, de korábban ott is sokat játszott. Megnézzük, mennyire passzol neki az a poszt, de véleményem szerint képes előrelépni arra a posztra.

Középső védőként azt várod el tőle, hogy védekező típusú középpályásként szerepelne, és ezt is szeretnénk ha játszaná.

De ha esélyt lát rá, bátran mer fellépni a támadásokhoz, s a második gólnál ez meg is látszott, mert remek gólpasszt adott.

Elégedettek vagyunk a játékával. Korábban majdnem egy teljes szezonon keresztül középső védőt játszott a Sheffieldben, s idő kell míg megszokja az új pozicióját, de jelenleg jó úton halad.

A Rangers csapatában egy másik játékos is bemutatkozott. David Healy a cserepadról szállt be, s ő lőtte az utolsó gólt.

Healy remek játékos, nagyon ambiciózusan érkezett meg, remélem ez meg fog maradni a játékosban a továbbiakban is.

Véleményem szerint remekül játszott, akár még egy gól is lőhetett volna, ha nem véd nagyot a kapus. A januárban igazolt játékosokkal annyi a célunk, hogy beépítsük őket az első csapatba, s minél többet játszanak.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (2)

13 éve
Törölt felhasználó
Hát idén eddig 10 percet láttam játszani, akkor kapott egy nagyon csúnya kötőt és gólt is lőtt belőle a Villa. Még pár évig tuti kölcsönben lesz, mert ide nem fog beférni az nagyon biztos!
13 éve
Törölt felhasználó
Örülök, hogy Bartley szerepet kapott a Rangers-nél, mert tudomásom szerint eddig "nem sok sót evett" Glasgowban.
De a maga 189 cm-es magasságával hasznos lehetne a jövőben középhátvédként, mivel az igazán magas középhátvédekből nem sok van az Arsenalban...Jelenleg is egy: Djourou. Tehát nem biztos, hogy jó ötlet vkp.-ként "erőltetni".

Szólj hozzá