A Barcelona csatára David Villa figyelmeztette csapattársait, hogy nem vehetik félvállról az ágyúsok elleni hétközi mérkőzést.

A két csapat az előző idényben is találkozott, akkor a negyeddöntőben a katalánok egy idegenbeli 2-2 után, hazai pályán 4-1-re nyertek, s továbbjutottak a legjobb négy közé, ahol a későbbi győztes Internazionale megállította őket.

Villa szerint nem szabad lebecsülni az Arsenalt:

Biztosak vagyunk benne, ha jól játszunk továbbjutunk, de nem lesz egyszerű menet, mert egy jó csapat az ellenfelünk, remek játékosokkal. Nagyon megnehezíthetik a dolgunkat.

Ha egy Arsenal szintű csapattal játszol, minden játékosra figyelned kell, de főleg Fabregast kell megállítanod, aki a legjobb játékosuk.

Villa cáfolta azt, hogy eldőlt volna a spanyol bajnoki cím a 7 pontos előny ellenére.

A bajnokság akkor ér véget, ha már matematikailag is bajnokok vagyunk. Február van, és februárban még senki sem nyerte meg a bajnokságot. Még mindig sokat kell dolgoznunk és sok pontot kell szereznünk.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (17)

13 éve
Törölt felhasználó
Szerintem meglephetjük a Barcelonát. Persze ehhez az kellene, hogy a saját játékunkat tudjuk játszani huzamosabb ideig, gondolok ezalatt arra, hogy nem lenne jó, ha a katalánok akarata, játéka érvényesülne a meccsen.
A hírek szerint nem lesz ott Puyol, sérülés miatt hiányzik egy ideje, szerdára nem fog felépülni. Így a kh. Abidal lesz, míg a balhátvéd Maxwell.
Úgy gondolom, hogy Walcott révén zavart tudunk okozni a baloldalon, mert Maxwell-nél lényegesen gyorsabb Theo.
Összességében pedig, ha a hétvégi kezdőnkkel állunk ki, bőven a meccs esélyesei lehetünk ;)
13 éve
Törölt felhasználó
:D Az ördöggel cimborált ugye ricsó ? :) :D
13 éve
Törölt felhasználó
inkább kussolj Villa mert eladtad a lelked
13 éve
Törölt felhasználó
Ja és a vkp posztnál elfeledtem leírni egy másik hazsnos példát, az YayaTouré leigazolása és a Barcelona fellendülése,hát leginkább neki köszönhető...
Nálunk is szintén azóta jönnek az eredmények, mióta Song ilyen formában játszik...tehát egyértelmű, hogy a legfontosabb poszt melyik, azt gondolom....
13 éve
Törölt felhasználó
Én meg azt gondolom, hogy a legeslegfontosabb poszt az a védekezö középpályás poszt, ugyanis minden meccs a középpályán dől...ha gól van, legtöbbször a kp-ról indul, és ha gólt kapnak az is kp-nak köszönhető, legalábbis azon átjutva....
Azért jelentem ezt igy ki, mert annoi szárnyaló Zidane-féle RealMadrid sikere is a vkp-n,azaz Makelelén mulott egyértelmüen! Amikor ő eligazolt, látható volt a csapaton, hogy már nemtudja azt a szintet hozni, legyen ott Zidane, Ronaldo,Raul,Figo, de Makelele nélkül sehol nemlettek volna! Mostanában azért lett jó a Real, mert XabiAlonso éstalán még (Khedira+Lassana) stabilitást ada csapatnak (Xabi Alonso miylen is fontos, lásd Pool-t, mióta ő eligazolt, nemigazán tudják, mi az a gyözelem /avagy lásd Mascherano után sem...)
A másik fontos poszt pedig a kapus...
"Végy egy jó kapust" ez az alapja mindennek...Hát ékes bizonyíték ez főként nekünk, hogy Lehmann-nal jöttek a kupák (ő egy bravúr klasszis kapusnak számitott anno) Aluminiummal pedig kupátlanság... És a sikerek is most azért jönnek, mert végre lett egy "jövöbeli klasszis fiatal kapusunk", akivel máris kupaközelségbe kerültünk....
Összegezve ennyi....

Szólj hozzá