Barcelona legutóbbi Emirates Stadionban lejátszott meccsének első 30 perce volt a legjobb, amit Arséne Wenger managerként látott.

Az Arsenal és a Barca összecsapását úgy harangozták be tavaly márciusban, hogy a világ legszebb futballját játszó két csapat mérkőzik meg egymással. Az első félidőben azonban a hazai csapat csak 'árnyékokat üldözött'.

A Barcelona egymás után alakította ki a helyzeteket, és mást sem láthattunk, mint Manuel Almunia hősies védéseit. Végül a második félidőben Zlatan Ibrahimovic két gólt is lőtt és a vendégek megszerezték a megérdemelt vezetést mielőtt az Arsenal visszatért és kiharcolt egy 2:2-es döntetlent.

Miközben a szerdai Emirates-ben lejátszandó meccsre készül, Wenger a Barca első félidős csillogásáról beszél, habár még mindig bánja, hogy nem nyerte meg a meccset.

"Ők voltak a legjobbak akik ellen valaha is játszottunk, főleg az első 30 percben." - mondta a francia.
"Mindezek ellenére bánom, hogy csak 2:2-re végeztünk. Úgy gondolom megnyerhettük volna a meccset, ha kicsit jobban koncentrálunk a második félidő első 10 percében."
"Két gólt kaptunk akkor, amikor nem voltunk nyomás alatt és nem voltunk olyan helyzetbe, hogy két gólt kelljen kapnunk."
"Ha az első 20 percben kapunk gólt, akkor azt mondanám, hogy megérdemeltük, vagy még többet is érdemeltünk volna. De azután sajnálkoztunk, hogy nem nyertük meg a meccset."
"Egy érdekes teszt lesz számunkra a szerdai meccs, izgatottan várjuk."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (5)

13 éve
Törölt felhasználó
Sziasztok!
Nem terveztek valami közös meccsnézést?
Aki Pesti, esetleg a közelben lakik vagy csak feljönne együtt szurkolni a csapattal, biztos részt venne egy "csapatépítő" tréningen...
13 éve
Törölt felhasználó
Szerintem azt a fajta letámadást kell alkalmazni amit mostanában szoktunk! a Chelsea csapatát is megleptük azzal! okok ők akkor a békasegge alatt voltak a formát illetően ,de még is csak 3-1 -re vertük őket annak stratégiának köszönhetően. Nem írom le h kiknek lesz kulcsszerepe ,mert 11+ egynéhány nevet írhatnék!!
GO GUNNERS!!
13 éve
Szerintem bárki bármit mondd az Emiratesben nincs olyan csapat a világon akit ne tudnánk legyőzni, ez alól a Barcelona se kivétel. Tavalyhoz képest van egy Szczesny, Jackie, RvP, Chamakh, Koscielny, Djourou-nk.. Azért tavaly meglátszott, hogy Silvestre volt a védelemben.. Messi 4 góljából 2-höz ő adta a gólpasszt..
13 éve
Törölt felhasználó
sajnos aztkell h mondjam h a Barcelona nem gyengűlt...
13 éve
Törölt felhasználó
nem szabadna hagyni játszani őket...keménynek kell lennünk mégha ez annyira nem is jellemző ránk...ha máskép nem megy,akkor interesen,de verjük meg őket,legalább egyszer...

Szólj hozzá