Arséne Wenger reméli, hogy az válogatott nem fogja teljes mértékben kihasználni fiatal csillagát Jack Wilshere-t.

A 19 éves középpályás először volt kezdő az angol felnőtt válogatottban hétközben Koppenhágában a Dánia ellen 2-1-re megnyert találkozón, mely után több kezdőjátékos valamint az angolok szövetségi kapitánya Fabio Capello is dicsérte Wilsheret.

Wilshere esélyes, hogy részt vesz a nyáron rendezendő U21-es Európa-bajnokságon, ezzel további terheket tesznek a fiatal zseni vállára.

Wenger már korábban volt ilyen helyzetben Theo Walcottal 2009-ben, és csak reménykedik benne, hogy Wilshere fejlődését fogja a válogatott szem előtt tartani, nem pedig saját érdekeit.

Véleményem szerint nem lehet egy játékost két nemzeti csapatban játszatni! Ha egyszer már felvitték őt a nagyokhoz, akkor az nem segíti a fejlődését, ha visszateszik az utánpótlás válogatotthoz.

Korábban Walcottal is így jártunk. Nem működik az a rendszer, hogy a fel-le rakjuk a játékosokat. Pszichológiailag ez árt a játékosoknak.

Már tárgyaltam ezügyben az illetékesekkel. Ha van egy nagyszerűen képzett játékosod, egy hosszú megterhelő szezon után nem szabad tovább erőltetni, mert az nem használ neki!

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (27)

13 éve
Törölt felhasználó
3 éven belül aranylabdás lesz :D:D:D:D:D:D:D:D:D
13 éve
Törölt felhasználó
Gondolom egyetérthetünk abban, hogy valószínűleg jövőre Miyaichi már az első csapatban fogja rúgni a bőrt :D
13 éve
Törölt felhasználó
nem váratott sokat magára
13 éve
Törölt felhasználó
Arshapatya itt kiválasztod a meccset és ha van sopcastod akk megy: http://209.44.113.146/

Szólj hozzá