Felnőttek:

Theo Walcott és Jack Wilshere (Anglia): Mindketten a kezdőben voltak Dánia ellen. Előbbi játékost a 68. percben, míg utóbbit a félidőben cserélte le Fabio Capello. A 'háromoroszlánosok' 2-1-re nyerni tudtak.

Andrey Arshavin (Oroszország): 90 percet játszott Irán ellen, akiktől meglepetésre 1-0-ra kikaptak.

Thomas Rosicky (Csehország): Betalált a horvátok ellen a 45. percben, majd lecserélték őt a 63. minutumban. Déli szomszédaink 4-2-re nyertek. Horvátország első találatát a korábbi Arsenal játékos Eduardo szerezte.

Bacary Sagna és Abou Diaby (Franciaország): A bekk végig a pályán tartózkodott, míg csapattársa az utolsó fél órára szállt be a brazilok elleni küzdelembe. A találkozó vége 1-0-ás francia sikerrel zárult.

Gael Clichy és Laurent Koscielny (Franciaország): Nem léptek pályára.

Wojciech Szczesny (Lengyelország): A fiatal kapus védte a lengyelek hálóját. Norvégiát 1-0-ra sikerült legyőzniük.

Nicklas Bendtner: 90 percet játszott Anglia ellen, akiktől 2-1-es vereséget szenvedtek.

Marouane Chamakh (Marokkó): Végigjátszotta a Niger elleni mérkőzést, ahol 3-0-ra diadalmaskodtak.

Emmanuel Eboue (Elefántcsontpart): 90 percet játszott ő is Mali ellen, akiket 1-0-ra tudtak legyőzni.


U21-es válogatottak:

Henri Lansbury (Anglia U21): Kezdett, de a 60. percben lecserélték az olaszok ellen. A szigetországiak 1-0-ra vesztettek.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (2)

13 éve
Törölt felhasználó
új szavazás a főoldalon... ;)
13 éve
Törölt felhasználó
Gondolom Wenger lebeszélte Capello-val,hogy Wilshere-t ne zsigerelje ki,mivel szükség lesz rá az Arsenal-nál. Theo pedig egy kicsit elfáradt a 2. játékrészre,viszont az elsőben egy fantasztikus gólpasszt adott Bent-nek.ű
Sajnáltam, hogy Koscielny nem kapott pár percet a brazilok ellen,de Rami-Mexes páros nagyon jó játékkal rukkolt elő,felesleges lett volna megbontani őket,viszont a behívás jelzésértékű Laurent számára,hogy Blanc számít rá a jövőben.

Szólj hozzá