Hétközben a Háromoroszlánosok Koppenhágában játszottak barátságos mérkőzést, s 2-1-re le is győzték a Nicklas Bendtnert is soraik közt tudó dán válogatottat.

Az angolok színeiben pályára lépett Theo Walcott, s adott is egy gólpasszt, valamint Jack Wilshere is helyett kapott Fabio Capello kezdőcsapatában.

A 19 éves középpályás, aki immáron másodszorra kapott lehetőséget a nemzeti tizenegyben, kiválóan teljesített az összecsapáson, s emiatt a sajtóban is sok dicséret illete. 

Az egyik lap 'Jack-elele'-két írt az Ágyúsok szupertehetségéről, ami abból következik, hogy Wilshere a korábbi Real Madrid-, majd Chelsea-játékos Claude Makélélé klasszikus szerepkörében játszott a mérkőzésen.

Arséne Wenger, aki bár nem látta a találkozót, de csak elismerő szavakat hallott játékosáról a meccs után, úgy véli, hogy nincs az a poszt, ahol ne állná meg a helyét Wilshere.

"Mivel nagyszerű játékos, minden pozícióban tud játszani, a futballpálya bármely részén.  Nem láttam a Dánia ellen mutatott produkcióját, így nehéz lenne erről beszélnem, de az asszisztenseim elmondták, hogy kiválóan teljesített."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (1)

13 éve
Törölt felhasználó
hát nagyon berobbant és remélem sokáig itt marad--pár hónap ha így nyomja bombázni fogják az ajánlatokkal---

Szólj hozzá