Meglehetősen vegyes hírek láttak napvilágot Eden Hazarddal és az Arsenallal kapcsolatban az utóbbi napokbban.

Az már teljesen nyílt titok, hogy Arséne Wenger kedveli a belga középpályást, és nem zárta ki annak a lehetőségét, hogy a nyáron ajánlatot tesz Hazardért.

A The Goon Blog szerkesztője belső (újságírói) forrásokra hivatkozva 100%-ig biztos abban, hogy Hazard megállapodott az Arsenallal a személyes szerződést tekintve, így már csak a két klubnak kell megegyeznie a kivásárlási árról. (Természetesen hivatalos szerződés nem születhetett, hiszen a FIFA szabályzatának értelmében egy klub csak akkor tárgyalhat a játékossal, ha már előtte megegyezett annak csapatával is.)

A blog szerkesztője úgy tudja, hogy az Arsenalnak elővásárlási joga van a játékosért. Azt már eddig is tudni lehetett, hogy Wenger hónapok óta figyelteti Hazardot, s bár a játékosért olyan csapatok is versengenek, mint a spanyol klubok, a Manchester United, vagy az Inter, a középpályás már nem egyszer jelentette ki, hogy őt csak az Arsenal és a Real Madrid érdekli, és ezen klubok közül is inkább az előbbibe igazolna a több játéklehetőség reményében.

A Lille által megállapított kivásárlási árral - 30 millió font - ugyanakkor még lehetnek problémák az Arsenalnál, ugyanis ez az összeg irreveláns egy 20 éves játékosért, aki nem játszott még rendszeresen a Bajnokok Ligájában, valamint összesen 17-szer képviselte hazáját a különböző viadalokon. Talán azonban az Arsenal és a Lille közötti jó kapcsolatot fel lehet használni a transzferben, a The Goon Blog szerkesztője például részletfizetést, vagy Gilles Sunu játékjogát is említi a lehetséges opciók között.

Érdekesség, hogy e hír megjelenését követően a sport.co.uk egy teljesen ellentétes cikkről számolt be, mely szerint semmiféle megállapodás nincs Hazard és az Arsenal között.

A Hazard-ügyről minden bizonnyal még hallunk a nyárig.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (29)

13 éve
Törölt felhasználó
húúúúúú de jó lenne ha jönne %-P de sztem sajnos nem fog :down:
13 éve
Törölt felhasználó
Nagyon örülnék személy szerint Hazardnak, hiszen nagyon tehetséges fiatal játékosról beszélünk, aki a Lille egyik kiemelkedő játékosa!
13 éve
Hát még igaz is lehet, állítólag Valdano és Mourinho között sem idillikus a hangulat. De hogy miért az Arsenalhozj önne?!
13 éve
Törölt felhasználó
Ha már itt pletyizünk fiúk, lányok akkor megemlíteném amit a napokban hallottam. Sergio Ramossal egy francia riporter készített interjút és állítólag elmegy a nyáron , mert Ronaldoval megromlott a kapcsolata és Arsenalba akar jönni. Sztem enni a valóság alapja 0 ,de azért jó volt elolvasni :D
13 éve
Törölt felhasználó
Szerintem Hazard semmivel nem gyengébb felépítésű, sem nem kisebb, mint egy Defoe v Lennon, sőt kb. egymagasak, és a 2 Spurs-ös valljuk be a PL-legjobb játékosai tartoznak a maguk posztján! Sztem Hazard simán elférne nálunk, de Arsha-t én sem engedném sehova, ő egy igen meghatározó és klasszis játékos!
Bendővel maximálisan egyetértek, egy darab szar, Denilson szintúgy...ő értük nemlenne kár, ha akár már télen mennének, de legkésőbb nyáron jó lenne! Aluminium is simán távozhat télen, már nemfér be a keretbe!
Védő fronton pedig tényleg jöjjön valaki, mert Squliiaci nem életbiztosítás valljuk meg őszintén!
Cahill helyett nemértem miért nemlehet egy 2-szer olcsóbb, jobb,erősebb,magasabb,tapasztaltabb,több poszton is bevethető játékost venni!? Pl: SAMBA... (de akár említhetném Sakhot, Mertesackert, Verthongent is...)

Szólj hozzá